A6 - Soproni Sörgyar , Węgry.
Cooper - 26 kapsli zagranicznych ID
Collapse
X
-
Na tą chwilę nie znam ID już tylko:
A1, A5 (może Namibia, to chyba jedyny kraj gdzie funkcjonuje niemiecki i angielski) C1, E5, B2, B3 (Nowa Zelandia?), B4.
Znalazłem jeszcze identyczny jak A6 (dowiedziałem się że to Węgry) choć blacha matowa a napisy przy strzalkach są dwukrotnie "GIRE PARA ABRIR". Sygnatura "Ara" (XII) , (nie Astir)
Ktoś kojarzy ?Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedziZnalazłem jeszcze identyczny jak A6 (dowiedziałem się że to Węgry) choć blacha matowa a napisy przy strzalkach są dwukrotnie "GIRE PARA ABRIR". Sygnatura "Ara" (XII) , (nie Astir)
Ktoś kojarzy ?
Comment
-
-
Dzięki !!
Został tylko Wujneken A5 i tajemnicza eSka na B3 (kurde gdzieś ją widziałem w tematach identyfikacji).Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Comment