Nie mogę zindentyfikować podstawki Primusa na Afrykańskich podstawkach przeważnie są małe mapki krajów,lub są jakieś napisy kto pomoże.
Pomocy PRIMUS
Collapse
X
-
dział pt. tytułem "identyfikacja" nic Tobie nie mówi? tam należy kierować prośby o pomoc w identyfikacji. temat przenoszę.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
Demokratyczna Republika Konga (ex- Zair)Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
Poszukuję kompletnego kursu/szkolenia na piwowara najlepiej podkarpacie/małopolska (nie musi być dyplom).
Pozdrawiam2025-01-07, 11:23 -
-
Witam,
Do piwowarstwa domowego wróciłem po rocznej przerwie. Z braku środków wynajmowałem pokój a nie dostałem zgody na warzenie od właścicielki, bo "przecież każdy alkohol w domu robiony to bimber, a ten co go robi to pijus". Sytuacja się poprawiła i zainwestowałem w...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Witam wszystkich
Chciałbym zacząć przygodę z warzeniem własnego piwa wiec na początek kupiłem podstawowy sprzęt .Parę lat temu na pożyczonym sprzęcie udało mi się zrobić coś z brewkitów zrobił się też cydr . Zawsze to lepsze niż piwo ze sklepu. Ale do rzeczy fermentatory...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Alkohol 6,7%, butelka 25 cl.
Piany dosłownie zero, niezależnie od podejmowanych prób różnego nalewania. Sprawia wrażenie zupełnie pozbawionego gazu.
Barwa złocisto-bursztynowa.
Określenie na etykiecie "receptura belgijska" zapowiadało niezapomniane wrażenia...-
Channel: Algieria
2020-01-08, 00:22 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment