Witam.Czy ktoś z kolekcjonerów,posiada link do "elbląskich"etykiet i zechciałby się nim podzielic?Będę bardzo,a bardzo wdzięczny.
Pytanko
Collapse
Related Topics
Collapse
-
WITAM......
Widzę, że dużo się tu pozmieniało...
Kiedyś - była tu galeria, gdzie były dodawane etykiety, podstawki, kapsle itp... czy to funkcjonuje w nowym browar.biz...?
Jeśli tak - to gdzie to jest - bo nijak nie potrafię tego odnaleźć.
-
Channel: Zgłoszenia błędów i propozycji
-
-
Zachęcam do wprowadzania informacji o nadchodzących wydarzeniach w naszym piwnym świecie.
Żeby Wydarzenia wyświetlały się odpowiednio także na liście nadchodzących imprez trzeba poprawnie wypełnić formularz nowego wpisu.
Najpierw wybór najodpowiedniejszego działu...-
Channel: Imprezy, promocje, wydarzenia
-
-
Dzień dobry,
poszukuję przedwojennych dokumentów, reklam i akcesoriów (butelki, etykiety, podkładki itd.) związanych z Browarem Jana Götza w Okocimiu oraz jego reprezentacjami, zastępstwami i składami. Będę wdzięczny za wszelkie informacje.
Serdecznie pozdrawiam!-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2025-03-02, 14:34 -
-
Witam serdecznie. Szukam informacji o Zakładzie Remontowo-Montażowym Przemysłu Piwowarskiego Brzesko-Okocim ul. Browarna - ponieważ pracowałem tam w latach 1982-1984 i potrzebne mi do kapitału początkowego. Z góry bardzo serdecznie dziękuję za okazałą pomoc. Będę dozgonnie wdzięczny za...
-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
-
Smutne, a jednak:
"Dziękuję wszystkim! Specjalne pożegnanie RateBeer! (1 lutego 2025)
Witam wszystkich, Mam dla Was trudne wieści — RateBeer zakończy działalność 1 lutego 2025 r.
RateBeer powstało i rozwijało się wokół jednego głównego celu: zapewnienia...-
Channel: Piwo - ogólne
-
- Loading...
- Koniec listy.