Szkła z (prawdopodobnie) RFN

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Goglez
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2013.07
    • 12

Szkła z (prawdopodobnie) RFN

Będę wdzięczny za jakieś informacje na ten temat, wiem tylko tyle, że mój ojciec je dostał kiedyś, nie wiem kiedy, prawdopodobnie od rodziny z RFN, być może w latach 80, on już nie żyje i nic więcej się nie dowiem. Nie wiem czy to coś rzadkiego czy nie, nawet nie mam pewności czy są z tego samego źródła, bo mam wrażenie, że te rysunki z panienkami trochę odstają tematycznie od reszty, nie wiem też z kiedy one są. Wycena również mnie interesuje.
  • Goglez
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2013.07
    • 12

Comment

• Goglez
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2013.07
      • 12

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
        Belgia, Bruksela, Alsembergse Steenweg 75, Beerstorming
        dadek
        Sint Gillis to bardzo przyjemna dzielnica Brukseli. Piękne stare kamienice przy wąskich jednokierunkowych uliczkach i równie wąskich chodnikach, co jednak nie przeszkadza by były obsadzone drzewami, a niektórymi przebiegały dwutorowe linie tramwajowe. Wszędzie jest w górę lub w dół i to...
        Start
        2024-10-15
        Koniec
        2024-10-15
        2024-10-16, 02:03
      • dadek
        Austria,Wiedeń,Mariahilfer Str.156-158, Brauhof Wien Fünfhaus/Kaltenhauser Botschaft
        dadek
        Kolejny wiedeński browar odwiedziliśmy na zakończenie dnia 29.04.2024.
        Wielka, stylowa, 5-piętrowa kamienica o pięknie zdobionej białej elewacji, znajduje się w dzielnicy Füfhaus w odległości 600 m od dworca Wien Westbahnhof. Mieści się tu 4-gwiazdkowy hotel, a od 2019 roku także...
        2024-05-23, 01:04
      • boxer1981228
        Kolekcja starych etykiet pomoc w ocenie i wycenie :)
        boxer1981228
        Witam,

Jestem w posiadaniu starej kolekcji etykiet od piw. Kolekcjonował je mój ojciec za starych czasów. Jest tego prawdopodobnie 1550 szt. Wszystkie posegregowane w 4 pudełkach. Etykiety z tego co wiem wszystkie nowe, nie odklejane. Były uzyskane poprzez korespondencję z browarami...
        2021-09-30, 14:46
      • mor842
        Sprzedam kamionkowy kufel
        mor842
        Sprzedam kamionkowy kufel nie istniejącego, niemieckiego browaru Donnerbrau Saarlouis. Prawdopodobnie pochodzi z lat 30-tych. Stan zachowania bardzo dobry. Bez ubytków i pęknięć z dobrze zachowanym "nadrukiem". Stare oznaczenie pojemności. Nie wiem jak go wycenić. Więc śmiało można...
        2020-01-26, 21:25
      • e-prezes
        ?, [Raduga] Time to harvest
        e-prezes
        (...) Konsekwentnie do starych wytycznych i wcześniejszego posta wpiszę co wiem. Czyli nie wiem gdzie I oczywiście na wieki tak zostanie...

Jak już w powyższym wątku wspomniałem, a niestety temat jest wyczerpany... było sobie piwo. Za 6,99 PLN w znanym sieciowym sklepie, w kącie...
        2023-03-27, 17:13
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...