Czy ktoś z forumowiczów może mi pomóc w identyfikacji napitku z etykiety?Chodzi mi czy to zwykły napój czy tez np napój słodowy z kwasem mlekowym w typie Berliner Weisse.Może ktoś się natknął na jakieś wzmianki pisane , reklamy prasowe itd.
Czy ktoś wie co to jest?
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Odp: Czy ktoś wie co to jest?
beerdoctor napisał(a)
Czy ktoś z forumowiczów może mi pomóc w identyfikacji napitku z etykiety?Chodzi mi czy to zwykły napój czy tez np napój słodowy z kwasem mlekowym w typie Berliner Weisse.Może ktoś się natknął na jakieś wzmianki pisane , reklamy prasowe itd.
Related Topics
Collapse
-
(...) Konsekwentnie do starych wytycznych i wcześniejszego posta wpiszę co wiem. Czyli nie wiem gdzie
I oczywiście na wieki tak zostanie...
Jak już w powyższym wątku wspomniałem, a niestety temat jest wyczerpany... było sobie piwo. Za 6,99 PLN w znanym sieciowym sklepie, w kącie...-
Channel: Piwo - konkretnie
2023-03-27, 17:13 -
-
1 Photo
-
Channel: Identyfikacja
-
-
Tytuł troszkę clickbaitowy ale w sumie nie ma przesady bo fant może rzeczywiście liczyć już półtorej dekady.
Czy ktoś kojarzy, widział gdzieś ten wizerunek, odbitkę o orginale już nawet nie wspominawszy, takiego szyldu Haberbuscha ?
To co pokazałem to kolorowe ksero...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Właśnie wszedłem w posiadanie takiej oto etykiety. Ktoś może zna lokalizację ? Jak się domyślam jest to browar domowy. Etka urocza....
-
Channel: Identyfikacja
-
-
Czytam właśnie powieść Bolesław Chrobry A. Gołubiewa, w której wszyscy (kmiecie, białki, woje, książęta) od rana do nocy raczą się piwem i właściwie wszyscy je produkują - mieszkańcy leśnych osad w ramach piwowarstwa domowego. Inni na skalę przemysłową - na początku powieści...
-
Channel: Piwo - ogólne
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment