Giesmannsdorfer

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Piwowar
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2001.05
    • 2569

No i przede wszystkim gratulacje!!!!
    Takich skarbów nie znajduje się codziennie.
    Archiwum piwne

Poznaj
    http://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
    Historię piwowarstwa w Brzegu i okolicachhttp://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
    Już dostępne! "Browary akcyjne Wrocławia"

Comment

• Andi
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2001.07
      • 1915

A jak möj syn sie dowie ile ofert kupna juz otrzymalem i jake ceny sa oferowane to chyba przetrzesie wszystkie strychy na Dolnym Slasku
      Kolekcja i wymiana kapsli piwnych

http://www.andreas-kronkorken.de

Comment

• darkbeer
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2003.05
        • 16

Andi napisał(a)
        A jak möj syn sie dowie ile ofert kupna juz otrzymalem i jake ceny sa oferowane to chyba przetrzesie wszystkie strychy na Dolnym Slasku
        ..........no wszystkie to mu bedzie trudno, bo juz to co niektorzy zrobili, no i pewnie tych co ja przetrzaslem juz mu sie nie uda, bo o 30 lat za pozno. Tylko 30 lat temu robilem to aby cos pozyskac do zbioru, a nie na sprzedaz...........

Comment

Related Topics

Collapse

• e-prezes
          Austria, Wiedeń, Prinz Eugen-Straße 25, Stöckl im Park
          e-prezes
          Dość rozległy browarek SALM w parku. Miejsca w środku nie jest dużo, ale większość miejsc znajduje się pod parasolami w parkowej części. Byłem średnio zainteresowany, bo słyszałem, że drogi i trzeba rezerwować miejsca, ale po wyjściu z dworca Hbf zaczął siąpić deszcz, a trasa do...
          2020-08-19, 20:29
        • Aldach
          Browar Wechselmann w Miechowicach (Bytom)
          Aldach
          Przeglądając strony o mojej rodzinnej dzielnicy natknąłem się na informację o istniejącym tam niegdyś browarze:

Braustrasse (Browarniana-ob. Hutnicza), nazwa kulturowa nawiązująca do istniejącego tam niegdyś browaru. Obiekt ten powstał przed 1859 roku, obok tzw. Seiteneweg...
          2019-10-29, 16:35
        • dadek
          Strakonice, Podskalská 324, Dudák Měšťanský pivovar Strakonice
          dadek
          W Strakonicach bywałem wielokrotnie, w browarze (a raczej na jego dziedzińcu) również, jednak nigdy nie było okazji zwiedzić go wewnątrz. Zawsze było albo za późno, albo zwiedzanie w momencie uczestnictwa naszej ekipy w piwnej imprezie akurat nie było w jej programie.
          Świetna okazja...
          2019-10-22, 05:15
        • Pancernik
          Nowa Wieś Legnicka, Nowa Wieś Legnicka 55B, Jaworzyński Browar Rzemieślniczy "Jauer"
          Pancernik
          Nowa miejscówka, bardzo blisko trasy. Czyli położenie oczywiste, ale niekoniecznie, bo do Jawora (Jauera, jak mawiają stylizujący się na autochtonów potomkowie przesiedleńców zabużańskich ) jeszcze kawałek. Ta wieś, to nie wieś, lecz opłotki Legnicy. Podejrzewam, że browar jest w tym...
          2024-06-03, 12:48
        • darekd
          Opillia, Firmowe
          darekd
          Browar z Tarnopola

16% alk.
          6,5% alk.
          21 IBU

Mały napis na ecie przypomina, że piwo jest bez syropu maltozowego. Natomiast na ecie przyznają się bez bicia do cukru i ryżu

Aromat - dość łagodny, słodowy, ciut słodyczy
          Piana - dość niewysoka,...
          2025-02-25, 00:36
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...