Tym razem nie tylko piwne i nie koniecznie z europy
proszę o zidentyfikowanie kapsli
Collapse
X
-
kapsel w środku jest na pewno polski, kapsel z napisem Hollandia jest od piwa, ale nie pamiętam skąd, na pewno nie z Holandii. Muszę sprawdzić, ale już nie dziś, bo oczka mi się już kleją. Dobranoc.www.collections.pl
Forum Kolekcjonerów Rzeczy Najróżniejszych -
Rzeczywiście , wstępnie żaden nie wygląda na piwny (no może ten z napisem "malta"). Ten np pierwszy to może być Trynidad i Tobago i choć z browaru to nie na piwo. Być może piwnym jest ten z marihuaną bo kilka browarów robi piwo z dodatkiem owych listków .Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
to jest jakiś multikoncern, mają też i linię lotniczą.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Kapsel z "marychą" jest niemiecki - ty;lko tyle wiem."W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.netComment
-
Kapsel Gordon's Space jest z takich drinków w butelkach typu gin tonic, można go dostać w Polsce, ale nie wiem czy producent jest polski.www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DDComment
Comment