Dostałem taką oto podstawkę. Podobno jest to próba, która nigdy się nie ukazała. Czy to może być prawda?
Podstawka Carlsberga
Collapse
X
-
Ja mam podobną "pocztówkę" narciarskąNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
mareks napisał(a)
W Okocimiu dowiedziałem się, że to podstawka była podobno na rynku duńskim a do Polski trafiły 2 zgrzewki i ktoś je "zabezpieczył".Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"Comment
Related Topics
Collapse
-
Może ktoś wie gdzie przypiąć tą podstawkę.Do browaru z awersu czy rewersu ew.na odwrót.Dzięki
Nigdzie nie mogę jej znaleźć.2 Photos-
Channel: Identyfikacja
-
-
-
Zamienię poniższą podstawkę, na wafel PW z Wrocławia, jakąś polską przedwojnę lub ciekawą, polską podstawkę powojenną.
Ewentualne oferty na priv.
Wymiar około 185x185mm, rewers zabrudzony co widać na fotce. Na życzenie mogę podesłać dokładniejsze skany...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2019-06-17, 19:10 -
-
Witam serdecznie wszystkich piwowarów.
W dniach 14-15 luty 2024 popełniłem swoje dwie pierwsze warki. Pomimo całkowitego braku doświadczenia z warzeniem piwa, z uwagi na sprzyjające warunki fermentacji wybór padł na dolniaki tj. "czeskiego leżaka" oraz "koźlarza"....-
Channel: Twoje warzenie
-
-
Mam takie podstawki na wymianę na kapsle. Skany pokazują awers i rewers podstawek.
Interesują mnie w zamian kapsle polskie i zagraniczne, piwne i niepiwne.
https://drive.google.com/drive/folde...lZ?usp=sharing
Oferty proszę kierować na...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2024-02-03, 16:44 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment