Kiedyś dostałem z KRÓLEWSKIEGO taką plastikową podstawkę. Czy ktoś wie z którego roku ona jest?
Królewskie - podstawka
Collapse
X
-
Królewskie - podstawka
Moja kolekcja: wozy konne, bociany i latarnie morskie
www.beercoasters.glt.pl
Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.
************************************************** ************Tagi: brak
-
-
Wg mnie to początek lat 90-tych.Wtedy to na etykietach , na postumencie sfinksa pojawiła się historyczna data założenia browaru "1846". Myślę że podstawkę można datować podobnie.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
-
-
Jakbyś chciał się jej pozbyć to ja chętnie przymępozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Jak będę miał dublety, to nie widzę problemu.************************************************** ************
www.beercoasters.glt.pl
Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.
Comment
-
-
Piszcie do KRÓLEWSKICH. Może jeszcze mają.************************************************** ************
www.beercoasters.glt.pl
Comment
-
-
-
Cooper napisał(a)
Wg mnie to początek lat 90-tych.Wtedy to na etykietach , na postumencie sfinksa pojawiła się historyczna data założenia browaru "1846". Myślę że podstawkę można datować podobnie.************************************************** ************
www.beercoasters.glt.pl
Comment
-
Comment