Ciekawe jakie wyniki przyniosłaby konfrontacja tego zdarzenia z dziennikiem piwnym Arta?
kapsle zagraniczne
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
nr 7 szwecja, reszty prawie nie widać
a o co chodzi z tą konfrontacją??Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
-
-
pewnie słabo, bo nie spożywam jeszcze 9 piw dziennie. ale kiedyś, kto wie, może Cię dogonię- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
becik napisał(a)
nr 7 szwecja, reszty prawie nie widać
a o co chodzi z tą konfrontacją??www.collections.pl
Forum Kolekcjonerów Rzeczy Najróżniejszych
Comment
-
-
1. Dania
2. Niemcy - Karlsberg
3. Szwecja - Pripps
4. Norwegia
%. Belgia - De Koninck
9. Niemcy - FalkenfelserKatalog polskich kapsli od piwa: www.kapsle.xon.pl
Polskie forum kolekcjonerów kapsli: www.forum.kapsle.xon.pl
Comment
-
-
P-Oset napisał(a)
chodzi o to, że temat mi zniknął, co sam zauważyłeś. Teraz widzę, że inny się nie pojawił i już nie wiem czy to ja naciskam nie te klawisze co trzeba- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment