Podczas małego remanentu spostrzegłem, ze nie umiem tego nijak przyporządkować. Help !!!
4 kapselki
Collapse
X
-
4 kapselki
"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.netTagi: brak -
Kapsel 1 Pochodzi z Estonni z Browaru A.S.Nigula produkowany na LicencjiDunskiego browaru Harboe.
2 Kapsel u göry to Niemiecki z Browaru Weihenstephan-jednego z najstarszych browaröw w Niemczech.
3 Kapsel na dole to Jak möj poprzednik napisal Dortmunder Union Brauerei.
Ostatni kapsel to starszy kapsel z Köstritzer BrauereiComment
Related Topics
Collapse
-
Prośba , z jakiego to kraju kapselki , mam przypuszczenie że to Niemcy
...
-
Channel: Identyfikacja
-
-
Witam wszystkich zainteresowanych, jest do wymiany taka oto kolekcja podstawek, niestety, nie załączyłem jeszcze wszystkich fotek, ale sukcesywnie to zrobię. Interesuje mnie wymiana za kapselki polskie i zagraniczne, w tym że na pierwszym miejscu kolekcjonuję polskie po sygnaturach. Oczekuję...
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Już niektórych na Forum się pytałem czy nie chcą sie wymienić za te kapselki, ale jeszcze trochę mi ich zostało, więc jeśli ktoś chciałby się wymienić za polskie etykiety (lub nawet zagraniczne z motywek morskim, górskim lub kolejowym) to ja bardzo chętnie...
Zdjęcie...-
-
-
Przyjmę / Kupię / Wymienię (choć po ostatnich transakcjach średnio mam za co) kapselki z browarów w Pokrówce i Bydgoszczy (tudzież po-Bydgoszczy). Wiadomości na PW.
-
2008-04-12, 14:00 -
-
Interesują mnie wszelakie kapselki Carlsberga oczywiście muszę ich nie mieć w zbioprku
Pozdrawiam-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment