Wiking - gdzie to się warzy???

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • maki
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2003.07
    • 186

Wiking - gdzie to się warzy???

Kupiłem dla kolejnej etykiety Wikinga ale nie wiem gdzie powstał. Poprzednio wszyskie Wikingi jakie piłem były z Połczyna a ten nie wiem - na kontrze jest tylko Brok-Strzelec i Kraków. Może ktoś jest zorientowany lepiej w tym temacie.
    Attached Files
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2002.07
    • 14999

Koszalin
    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• maki
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2003.07
      • 186

To browar w Połczynie już zamknięty ??

Comment

• yendras
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2001.12
        • 2052

Nie tyle zamknięty, co ograniczony do roli producenta wody mineralnej.

Comment

• adam16
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          • 2001.02
          • 9866

Często zmieniają etykiety na Wikingu. Ale dla mnie to dobrze - będzie więcej w zbiorze
          Browar Hajduki.
          adam16@browar.biz
          Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
            Niemcy, Erlangen-Kosbach, Am Deckersweiher 24, Hofbräu Oberle
            dadek
            Adres browaru niby w Erlangen ale jest to wieś włączona w obszar miasta odległa o ponad 7 km od głównego dworca kolejowego. Spod niego należy najpierw jechać autobusem 286 do przystanku Büchenbach-Lindenstraße i przesiąść się na linię 298 (w godzinach 10-16) lub 287 (poza 10-16). Te autobusy...
            2025-02-09, 23:58
          • heckler
            Radíkovice, Radíkovice 12, Pivovar na Statku
            heckler
            Radikovice to mała wioska położona na zachód od Hradca Kralove. We wiosce krzyżują się ścieżki rowerowe, a jedna z nich prowadzi do miejscowości Hrádek u Nechanic, gdzie można podziwiać ładny zameczek. Wiadomo, że jak są rowerzyści, to na szlakach musi być jakiś wodopój, ot taka...
            2023-08-25, 06:29
          • ART
            Poznań, Cybińska 13/1, Tam gdzie zawsze
            ART
            Pewnie nic nowego dla miejscowych, dla mnie jak najbardziej. Nieco poza standardowym szlakiem w Poznaniu - taka fajna gastro-enklawa pomiędzy rondem Śródka a Ostrowem (Ostrowiem?) Tumskim w Poznaniu mi się objawila. A tam na ten przyklad silnie związany z Browar Za Miastem przyjazny lokal gdzie...
            2023-06-18, 15:10
          • dadek
            Niemcy, Nürnberg (Norymberga), Hallplatz 2, Mautkeller
            dadek
            Czy to nie dziwne, że nikt tego miejsca jeszcze nie opisał? Wyszukiwarka nic nie pokazała pomimo wpisywania różnych opcji. A to przecież starówka, zaledwie 300 m od głównego dworca DB, więc raczej odwiedzających nie brakuje, zapewne z Polski również. A jak wyczytałem na stronie...
            2025-01-29, 03:15
          • dadek
            Merklín, Za školou 383, Pivovar Petr Petružálek
            dadek
            Do Merklína nie dojedziemy pociągiem, choć taka stacja kolejowa znajduje się na sieci kolejowej České Republiky. Jednak jest zupełnie gdzie indziej bo koło Karlových Varů. Ten Merklín z browarkiem znajduje się około 30 km na południe od Pilzna, dojazd zapewniają autobusy ze stacji kolejowej...
            2023-05-16, 00:44
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...