Co to jest? Na podkładki za cienke i za śliskie.
Nogs Back Brewery
Collapse
X
-
Odp: Nogs Back Brewery
Mafar napisał(a)
Co to jest? Na podkładki za cienke i za śliskie.
sam musisz zidentykikować co to jest, może :
-podstawki
-etykiety
-samoprzylepne etykiet
-ozdoby nalewaka
-nalepki reklamowe -
Znam niektore piwka z tego browaru, chociaz akurat nie te. Z cienko-sliskiego opisu Mafara zgaduje ze to chyba ozdoby nalewakow, takie ktore awaryjnie moga tez robic za wafelkiLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)Comment
-
Jeszcze dla formalnosci - browar sie nazywa Hogs Back (wieprzowe plecy)
Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
-
Dorzucajac do tematu, piwko z tego browaru - mam jeszcze flaszke, jak sciagne etykietke to wrzuce skana.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
-
lzkamil napisał(a)
jak sciagne etykietke to wrzuce skana.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Related Topics
Collapse
-
Ten BrewPub nie był oznaczony na wyszukanej w sieci mapie browarów Islandii.Niemniej coś nam podpowiadało, że miejscowość, która ma w nazwie "pivo" musi posiadać browar. Tym tropem trafiliśmy do Faktor Brewery w Djúpivogur - miasteczku liczącym około pół tysiąca mieszkańców, położonym...
-
Channel: Islandia
2024-09-26, 19:20 -
-
Pierwsze geotermalne piwa warzone w Europie
„Bez wątpienia największym wynalazkiem ludzkości jest piwo. No, koło też jest ważne, ale nie pasuje do pizzy…”.
Autorem tej błyskotliwej uwagi jest Dave Barr, amerykański dziennikarz i laureat nagrody Pulitzera. Być może...-
2024-11-03, 01:56 -
-
Siglufjörður - miast(eczk)o (niespełna 1,2 tys. mieszkańców) - najbardziej wysunięte na północ w Islandii, na półwyspie Tröllaskagi, na brzegu fiordu o tej samej nazwie, który łączy się z Oceanem Arktycznym. Siglufjörður otaczają szczyty górskie sięgające 900–950 m n.p.m.
...-
2024-10-06, 01:35 -
-
Pasja do warzenia piwa z piwowarstwa domowego przerodziła się bycie browarem kontraktowym, a od kwietnia 2023 roku Castellum Brewery stał się browarkiem stacjonarnym.
Pomysłodawcami tego przedsięwzięcia jest trzech przyjaciół: Martin, Arnošt, Vit, a dwóch pierwszych pełni zaszczytną...-
Channel: Czechy
-
-
Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
-
2025-01-19, 20:34 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment