Kapsle 8 szt

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • maki
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2003.07
    • 186

Kapsle 8 szt

Na pierwszym Austria Hortaqua Bier (ale to chyba nie jest z Austrii)
    Prosba o pomoc skad to jest?????
    Attached Files
  • Cooper
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛
    • 2002.11
    • 6059

1- rozlewnia Kacice, 2- browar Męcka Wola , 3- n/n rozlewnia , 4-rozlewnia Przasnysz , 5-browar Zielona Góra , 6- rozlewnia Fordon k. Bydgoszczy , 7- Finlandia , 8- Wielka Brytania.
    Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
    1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• Gacka
      Porucznik Browarny Tester
      • 2003.10
      • 373

Calkowicie sie zgadzam z poprzednikiem!
      Viva Slask Wroclaw!!!

Comment

• czebrys
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2006.02
        • 70

trzeci kapsel to chyba rozlewnia Wtelno ,,Polfrost''
        albo i na pewno

Comment

Related Topics

Collapse

• seba_gliwice
          PW etykieta Starogard Gradński - rozlewnia Gdynia
          seba_gliwice
          Witam Kolegów,

Kieruję pytanie, być może trochę naiwne, ale liczę na szczerą odpowiedź, a w ostateczności przychylność …
          Ostatnio na portalu aukcyjnym eBay była oferta pakietu etykiet polskich z jedną etykieta przedwojenną z Browaru Obywatelskiego w Starogardzie...
          2020-09-08, 08:59
        • dadek
          Hlízov 230, Pivovar Holanďan
          dadek
          Przybyłem do Hlízova w piękną, upalną sobotę 12.08.2023. Dojazd zapewniają pociągi osobowe jeżdżące na odcinku Kolín - Kutná Hora, z przystanku kolejowego do browaru jest 200 m.
          Browarek oficjalnie polał swe pierwsze piwa w październiku 2022. Powstał on na terenie dawnego majątku...
          2023-11-03, 00:29
        • pebejot
          USA, Hawaje, Honolulu, Moowaa St. Suite A, Broken Boundary Brewery
          pebejot
          Browar rzemieślniczy znajdujący się w dzielnicy magazynowej w Honolulu, 9 km od Waikiki.
          W wielkiej hali w otoczeniu warsztatów i magazynów znajduje się browar i jednocześnie firmowy bar.
          Doskonałe miejsce, gdzie można oddawać się konsumpcji obserwując jednocześnie produkcję....
          2022-11-17, 13:14
        • e-prezes
          Biała Podlaska, Pl. Rubina 11-14, CoffeeLove
          e-prezes
          Miejsce z historią, więc długo czekałem, by go dodać, bo nie było tu piwa.
          Przed wojną i za okupacji był tu skład i rozlewnia piwa, o której wspominałem tu https://www.browar.biz/forum/piwo/hi...29#post2318229 (zdjęcia). W bliższych nam czasach budynek popadał w ruinę i po rewitalizacji Pl....
          2022-06-06, 13:02
        • Micho441
          Hortaqua - rozlewnia czy producent (browar)?
          Micho441
          Przeglądając wielkie remanenty w dziale Kolekcjonerstwo spostrzegłem przeniesienie mojej cenówki do browaru Radom - id:45830.
          Analizując sporą część etykiet z mojego zbioru piwnych miśków na jednych jest napisane:
          "Browar Radom. Napełniano Hortaqua.
          Na następnych...
          2011-10-19, 11:00
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...