Czy to jest Malta??
Malta??
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
na Malcie znam dwa browary ale żaden z nich nie warzy SKOL-a na licencjiGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl -
tos mnie zaskoczył, jak zbierałem zagranicę to Farsons robił licencyjnie m.in. Lowenbrau, John Bull, widocznie SKOL musiał sie pojawić w ostatnim czasieGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Przestałeś zbierać i trochę sie pozmieniało: zaczeli warzyć skola - wyszła jedna etykieta.
Co do podstawek to nie jest to MaltaComment
-
To może być deko problemacja z zakwalfikowaniem tej tektury do konkretnego kraju bo SKOL to jak np Guinness - marka wręcz międzynarodowa. Generalnie piwo to pochodzi (chyba) z Holandii. Ale skoro ten konkretnie wafel przysłali z Malty i wiesz iż jest ono tam warzone to nie widzę problemu żeby go do Malty zaliczyć.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Oj nie wiedziałem, że będzie z tym taki problem. Nie przysłali mi tych wafli z Malty, ale myślałem, że jest ktoś kto je ma i podpowie mi gdzie mam je wrzucić. Beny piszesz, że nie jest to Malta to napisz jak mozesz co to jest . Z góry dzięki!beermats_mezyk@op.plComment
-
Holandia i po problemieComment
-
Teraz to naprawde jestem zimny w tym temacie nie wiem gdzie je dorzuce!Ale dzięki za pomoc!!beermats_mezyk@op.plComment
Comment