Chciałbym prosić o pomoc w identyfikacji tych kilku podstawek. Myślę, że w większości to USA, ale chciałbym się upewnić!!
Identyfikacja kilku podstawek
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
Comment
-
oprócz Discover, Sternbrau i Magnolia mogę na 100% potwierdzić, ze reszta to stany
Byc może z USA również są Discover i Magnolia ale pewności nie mam
natomiast Sternbrau na pewno nie jest z USAGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Hmm, czy ktoś tutaj żartuje sobie z innych? Na podstawce Sternbrau wyraźnie podany jest adres internetowy. Jaki to problem sprawdzić:
Sternbräu GmbH Brauerei Getränkehandel Gaststätte, A-6830 Rankweil
Tel. +43 (0)5522 / 44268 Fax +43(0)5522 /44268-4 E-mail: info@sternbrauerei.com
Austriacki minibrowar z restauracją. Bardzo ciekawy bo oprócz wielu rodzajów swojego piwa, co jakiś czas sprowadza w ramach "akcji" inne piwa z beczki np.: Leffe.
Ustalenie tych informacjin zajęło 3 minuty - zaznaczam, że wcale nie znam niemieckiego.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Karl Strauss Breweries, San Diego, California (USA)
Red Hook Ale Brewery, Seatle Wa 98103 (USA)
ABITA BREWERY, Abita Springs, LA 70420 (USA)
Magnolia Pub & Brewery, San Francisco, CA 94117 (USA)
GREAT WESTERN BREWING COMPANY, Saskatoon, SK (Kanada)
Sioux Falls Brewing, Sioux Falls, SD 57102 (USA)Comment
-
Właściwie to kol. Kraina już ostatecznie rozwiał wątpliwości.Ten wafel Discover to rzeczywiście jakaś kwestia bankowo-płatnicza. Właśnie przed chwilą pokazywali w TV przygotowania do sylwka na Times Square w NY i dostrzegłem tam wielki bilboard z reklamą tegoż cholerstwa.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
A więc panowie jeśli chodzi oten austryjacki mini browar to faktycznie nie sprawdzałem w necie Moja wina, ale.... adresu z magnoli nie chcialo mi wyszukać strony!!! Dlatego tu ją umieściłem!A co do Discover to dałem ciała, bo nie umieściłem reversu, który zamieszczam tutaj i to zmieni stan rzeczy. Bo Discover to faktycznie jakaś karta płatnicza, a browar to restauracyjny browaer "Rosk Bottom" prawdopodbnie ze stanów.Jeśli ktoś może to niech potwierdzi czy ten browar to z USAA oto revers tej Discover:beermats_mezyk@op.plComment
-
I jeszcze jedno Becik napisałeś, że ten Western to na 100% Stany, a Kraina napisał, że to "GREAT WESTERN BREWING COMPANY, Saskatoon, SK (Kanada)". Jeśli ktoś może się jeszcze wypowiedzieć na temat tej podstawki to bardzo bym prosił. A ja dziękuje wszystkim, którzy są tak mili, że znajdują odrobine czasu, aby pomóc mi w identyfikacji podstawek. Sorki za małe zamieszenie z tym Discovery i z tymi adresami www, które nie do końca sprawdziłem.beermats_mezyk@op.plComment
-
Jeżeli chodzi o Rock Bottom to na pewno są to browary restauracyjne, które są w kilkunastu stanach USA.Więcej tu."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
-
Szukałem, szukałem poprostu wpisałem w google i faktycznie wyskoczył link do browaru! Dzięki wszystkim, którzy mi pomogli. Poprostu dopiero teraz segreguje konkretnie moją zagranice i juz się troche w tym gubie. Za jakiś tydzień skącze, bo jest przerwa Świąteczna i mam czas!! A potem to już się przykładam do zbierania - Postanowienie na Nowy Rok 2004!!beermats_mezyk@op.plComment
Comment