BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
oznajmiam, że wróciłem. domowe piwko jutro. relacja też
aha, Krzysiu ma problemy z żywotnością swoich danych dostępowych na Browarze... czyli klątwa z Marusi przeszła na Krzysia...
ale już niedługo nowe forum, oby nie gorsze w funkcjonowaniu......
Witam zakręconych miłośników porcelanowych artefaktów!
Dodam jeszcze kilka ładnych porcelanek,co do których nie wiem nic więcej,niż to,co na nich widać:
1/Robert Kuglin owczarnia (?),czyżby z butli z owczym mlekiem?
2/Kleiolin-specyfik nieodzowny w kąpieli?
3/dwie...
Witam.
Jestem w posiadaniu kufla. Niestety nie wiem czyjego browaru jest na nim logo. Pewne kroki biegły w kierunki obecnego browaru Namysłów czyli Haselbacha, w którego okolicy go kupiłem. Wersja ta jednak nie znalazła poparcia. Może ktoś spotkał się z takim oznaczeniem?...
Sklep w samym centrum miasta, na ul Piekarskiej 9, przecznicy niesłynnej 3-go Maja (włocławska patologia:-).
Warto zajrzeć bo to chiba jedyne miejsce, gdzie można kupić produkty Krajana, a mianowicie: Irlandzkie Mocne i Miodowe. Poza tym z innych ciekawszych rzeczy : żywiecki porter, Specjal...