Ostatnio wypiłem piwo (a właściwie wodę) Miller ale mam problem czy etykietę umiescić w piwach zagranicznych czy tez obok etykiet z Tychów lub Poznania. Na etykiecie taki oto napis.
Miller (niby piwo) z KP?
Collapse
X
-
Miller
Piwo Miller jest improtowane przez "KP", jest to wyłączny importer tego piwa na Polskę. Poniewarz browar Browary "KP" nalezą do grópu SABMiller. Jest one warzone w na Węgrzech w browarze należącym też do AABMiller i importowane do Polski.Comment
-
Odp: Miller
wassup007 napisał(a)
Browary "KP" nalezą do grópu SABMiller.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)Comment
-
Odp: Miller
wassup007 napisał(a)
Piwo Miller jest improtowane przez "KP", jest to wyłączny importer tego piwa na Polskę. Poniewarz browar Browary "KP" nalezą do grópu SABMiller. Jest one warzone w na Węgrzech w browarze należącym też do AABMiller i importowane do Polski.
ponieważ !!!
grupa !!!Comment
-
Skusiłem się na ten produkt latem 2010 r. (w Polsce) i wtedy na kontretykiecie była informacja, że wyprodukowano go we Włoszech. Konkretnego browaru nie podano. Czy coś się od tego czasu zmieniło - nie wiem.Comment
Related Topics
Collapse
-
Czeska produkcja znanego produktu... alko 4,7%
W aromacie starsza zbożowość.
Smak to niesłodki, ryżowy, tępawy lagerek. Lekkie utlenienie. Prawie bez goryczki.
Do zaliczenia i zapomnienia...
-
Channel: Czechy
2022-06-16, 17:08 -
-
Adres browaru niby w Erlangen ale jest to wieś włączona w obszar miasta odległa o ponad 7 km od głównego dworca kolejowego. Spod niego należy najpierw jechać autobusem 286 do przystanku Büchenbach-Lindenstraße i przesiąść się na linię 298 (w godzinach 10-16) lub 287 (poza 10-16). Te autobusy...
-
Channel: Niemcy
-
-
Kilka kilometrów od browaru Apynys jest inny browar nazwany Apynys. Czego nie rozumiecie?
Od tamtego (znanego również jako Green Monster, na ul. Ruko 12) się odbiłem, więc nie ma o czym gadać. Tu natomias mamy ciekawą sprawę. Browar zlokalizowany jest w prywatnym domu, przy ulicy...
-
Channel: Litwa
2025-01-07, 14:37 -
-
Jesienne piwo z browaru z okolic Salzburga.
https://www.trumer.at/product/obertrumer-herbstbier/
Amber Ale, alk. 5,2%
Aromat - słodowy, słodsze śliwki i karmel
Piana - dość wysoka, niezbyt trwała, na dłużej trochę koronki
Barwa - brunatno-herbaciana,...-
Channel: Austria
2024-12-04, 18:42 -
-
Piwo z kalendarza adwentowego
Piana drobnopęcherzykowa niezbyt długo utzymująca się.
Kolor złoty, przejrzyste.
Zapach prawie niewyczuwalny, lekko słodowy.
Wysycenie spore.
Smak lekko słodowy z wyraźną, długą ale przyjemną goryczką.
Niby...1 Photo-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment