Byłbym bardzo wdzięczny za przypisanie zamieszczonych poniżej etykiet do konkretnych browarów
Etykiety Algieria
Collapse
X
-
Etykiety Algieria
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Tagi: brak -
-
Tak sobie odświeżam temat... może ktoś teraz pomoże. Choćby miejscowość"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseNa obu etykietach nie ma nazw miejscowości."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
-
Przed chwilą prosiłeś o choćby miejscowość
Niemniej sprawa mnie zainteresowała i poszperam, bo po prostu interesuję się Algierią.Comment
-
Fakt prosiłem o nazwę miejscowości to oczywiste bo takiej informacji nie ma na etykiecie... ale nie potrzebowałem informacji, że tej nazwy na etykiecie nie ma bo to wiedziałem. Przecież tak można na każdą prośbę o identyfikacje napisać nic do tematu nie wnosząc."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
-
etykiety są z Algieru ( i z Algierii)Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Beciku dzięki wielkie pchnęło to sprawę identyfikacji na właściwe tory..."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
-
Rany boskie, co za maruda... Więcej tych zdegustowanych mordek już chyba ciężko byłoby wstawić... Napisałem wyraźnie że zacząłem szperać, o braku nazwy miasta wspomniałem gdy stwierdziłem, że nie ma jej nawet w tekstach arabskich. Trzeba mnie jednak zjechać, wytknąć nabijanie postów i olać fakt, że skończywszy prostszy etap, chciałem szukać dalej. Cóż, bez łaski. Nic już nie napiszę nawet gdy znajdę nazwę browaru dla zaspokojenia własnej ciekawościComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseRany boskie, co za maruda...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseWięcej tych zdegustowanych mordek już chyba ciężko byłoby wstawić...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseNapisałem wyraźnie że zacząłem szperać
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouseo braku nazwy miasta wspomniałem gdy stwierdziłem, że nie ma jej nawet w tekstach arabskich.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseTrzeba mnie jednak zjechać, wytknąć nabijanie postów i olać fakt, że skończywszy prostszy etap, chciałem szukać dalej.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseCóż, bez łaski. Nic już nie napiszę nawet gdy znajdę nazwę browaru dla zaspokojenia własnej ciekawości
* - niepotrzebne skreślić"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannW którym miejscu choćby zasugerowałes, że będziesz szukał dalej
I najlepiej sie obrazić co ostatnio na forum prawie wszystkim najlepiej wychodzi. Twoje i do miłego spotkania przy ... piwie*, etykietach*, deklach*, pinach*Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseA choćby w poście nr 6.Last edited by biermann; 2005-10-25, 15:46."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment