Etykiety: Okocim - Brzesko? Jedrzejów? Kraków?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Andrzej2025
    Pilne potrzebne informacje ZRMPP Brzesko Okocim
    Andrzej2025
    Witam serdecznie. Szukam informacji o Zakładzie Remontowo-Montażowym Przemysłu Piwowarskiego Brzesko-Okocim ul. Browarna - ponieważ pracowałem tam w latach 1982-1984 i potrzebne mi do kapitału początkowego. Z góry bardzo serdecznie dziękuję za okazałą pomoc. Będę dozgonnie wdzięczny za...
    2025-01-28, 15:19
  • etman
    Twoje etykiety
    etman
    A..... co powiesz na swoje.... etykiety?

Mamy do przetestowania parę spraw przed wprowadzeniem do sklepu i potrzebujemy na wstępie kilku-kilkunastu ochotników, którzy nam pomogą i w efekcie otrzymają gratis za darmoszkie po pakieciku powiedzmy 20 szt. etykiet - dołożonych do zamówienia....
    2025-03-13, 19:59
  • pegie23
    Nowe etykiety Lecha
    pegie23
    Z perspektywy dołączania do kolekcji nowych etykiet z piw Lech, jak je traktujecie? Na butelkach są teraz jakby dwie etykiety, jedna z napisem Lech, a druga z dużym L. Traktujecie je jako dwie etykiety i liczycie +2 do kolekcji? Czy jedną z nich traktujecie jako kontrę? Jeśli tak to którą?
    2024-07-05, 22:34
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 12:26
  • Ahumba
    2025.02.22 - Kraków - XXX Międzynarodowa Giełda Birofiliów
    Ahumba
    Na razie oficjalnie jeszcze nić nie ma, jednak radio Wolny Grójec podaje informacje, które można tu przeczytać.
    Start
    2025-02-22
    Koniec
    2025-02-22
    Adres
    Kraków Klub Studio
    2025-01-30, 20:37
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...