Boag - Australia
Lahden Erikois - Finlandia
czerwona tarcza z literkami B- Bocholt, Belgia
HanHerred (??) Pilsner - Dania
Wołżanin (po rosyjsku) - Rosja
Cascade - Australia
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Trafiłem (w internecie) na takie porcelanowe korki do butelek z logotypami różnych formacji militarnych i paramilitarnych III Rzeszy. Nie wiem co mogło być w tych butelkach, pewnie od wody po piwo czy wódkę. I moje pytania:
Przypadkiem znaleziona knajpka a właściwie to stoisko w foodcourtcie. Okolica ładna i wiele różnych możliwości kulinarnych.
Ekipa za barem bardziej zajęta sobą i muzyką disco z lat 70/80 ubiegłego wieku, ale piwo smaczne. Poprosiłem o Hazy IPA i spotkało mnie zaskoczenie -...
Brewpub czy też raczej browar restauracyjny, znajdujący się o kilka minut na piechotę od ichniejszego dworca centralnego. Ruch duży, piwa smaczne, ceny jak na Sydney zachęcające (przynajmniej jeśli chodzi o piwa - jedzenia nie próbowałem).
Comment