Powiem krótko - HELP !!!
2 kaplse
Collapse
X
-
2 kaplse
"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.netTagi: brak -
Ten pierwszy przypomina mi logosa belgijskiego Duvel'a ale pewności nie mam...Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku -
Dziękuję wylewnie"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.netComment
Related Topics
Collapse
-
Efekt współpracy znanego browaru z Freising pod Monachium i belgijskiego St, Bernardusa.
14,6% ekstr.
6,5% alk.
28 IBU
Drożdże z Bernardusa, chmiel z Hallertau czyli z Bawarii.
https://www.weihenstephaner.de/unser.../braupakt-2024
Aromat...-
Channel: Niemcy
2024-12-24, 02:11 -
-
Bredene to miasteczko gminne sąsiadujące z Ostendą, wystarczy przejechać mostem nad terenami portowymi i kanałami uchodzącej tu do Morza Północnego rzeki Noordgeleed. By dotrzeć do browaru z dworca kolejowego Oostende można to zrobić tramwajem, wykorzystując przebiegającą tędy najdłuższą...
-
Channel: Belgia
-
-
Browar restauracyjny w samym sercu pięknej gentskiej starówki odwiedziliśmy 5.08.2024. Mieści się on na parterze 2-piętrowej białej kamienicy, przed którą wprost na bruku rozstawiono ogródek z firmowymi parasolami otoczony skrzyniami z zielenią. Mimo, że to ulica można tu przyjemnie posiedzieć...
-
Channel: Belgia
-
-
Browar restauracyjny zbudowany na podwalinach historycznego i chyba pierwszego bułgarskiego browaru Kamienica, który wyburzono przed kilkoma laty.
Pamiątką po Kamienicy jest komin, który dominuje nad wielkim kompleksem nowego browaru restauracyjnego o powierzchni 1690 m2.
Z dworca kolejowego...-
Channel: Bułgaria
-
-
Gospodarstwo agroturystyczne z browarem w Lombardii w okolicach Mediolanu
https://lamorosina.it/
Blond (górna fermentacja)
Aromat - oprócz lekkich drożdżowych tonów niewiele wyczułem (katar)
Piana - umiarkowana, nietrwała, trochę dłuższa koronka...-
Channel: Włochy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment