Etykiety DDR

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • generał
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.06
    • 62

Etykiety DDR

może moje pytanie będzie banalne ale dla mnie stanowi problem.
    1.Jako początkujący kolekcjoner nie wiem jak mam posegregować etykiety z DDR. CZy segregować według "kombinatów"które posiadały pod sobą po kilka browarów, miejscowości czy browarów ?
    2. Może trochę z innej beczki ale też Niemcy. Pewien browar wypuścił serię etykiet z wydarzeniami historycznymi data + wydarzenie. Proszę o pomoc jaki to browar i z jakiego miasta ? Z góry serdecznie dziękuję
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🍼🍼
    • 2002.07
    • 14999

Odp: Etykiety DDR

generał napisał(a)
    1.Jako początkujący kolekcjoner nie wiem jak mam posegregować etykiety z DDR. CZy segregować według "kombinatów"które posiadały pod sobą po kilka browarów, miejscowości czy browarów ?
    ja DDR segregowałem - miasto i browar, w ogóle nie zwracałem uwagi na kombinaty
    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• generał
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2002.06
      • 62

etykiety DDR

Becik dzięki za szybką i jasną odpowiedź. Twoje

Comment

• ppns
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2002.10
        • 1737

O branzy piwnej była juz dyskusja tutaj :

Wszystko co związane z piwem i browarnictwem...Poddziały: Prasówka | Biblioteka | Ogłoszenia branżowe
        piwoppns@wp.pl

Comment

Przetwarzanie...