Szkło z Grodziska

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Mafar
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.04
    • 1262

Szkło z Grodziska

Czy ktoś może podać oriętacyjny rok tego szkła z Grodziska.
    Polakom gratulujemy Brackiego

Gdy rozum śpi budzą się demony

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Gorzów Wielkopolski, Targowa 2, Hotel & Browar Pavco
    pebejot
    Długo zapowiadany browar restauracyjny w Gorzowie Wlkp. w końcu wystartował w 2024 roku, chociaż miał ruszyć już dwa lata wcześniej.
    Znajduje się w 4-gwiazdkowym hotelu Pavco. Hotel drogi i ekskluzywny, podobnie jak restauracja, z tym że lokalizacja hotelu nie za bardzo atrakcyjna....
    2024-09-08, 23:21
  • dadek
    Niemcy, Knallhütte 1, Hütt Brauerei
    dadek
    W północnej Hesji zbyt wielu browarów nie znajdziemy, a do policzenia takich średniej wielkości nie są potrzebne nawet wszystkie palce jednej ręki. Hütt, z tradycją warzenia od 1752 roku i produkcją około 80 tyś. hl rocznie, jest więc rodzynkiem na tym terenie. Browar mieści się tuż...
    2024-09-03, 02:08
  • dadek
    Holandia, Rotterdam, Galileïstraat 24, Stadshaven Brouverij
    dadek
    Na tą chwilę to niewątpliwie najmłodszy browar w Rotterdamie (jeśli nie w całej Holandii), ruszył z produkcją w połowie 2021 roku. Nie znalazłem go nawet na mapach Pendragona, a dowiedziałem się o jego istnieniu od kolegów mieszkających od kilku lat w Rotterdamie, więc odwiedziliśmy...
    2023-08-23, 00:48
  • dadek
    Belgia, Neerijse, Beekstraat 20, Brouwerij De Kroon
    dadek
    Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
    2024-10-23, 00:37
  • marian1920
    nowe szkło tyskie
    marian1920
    Witam serdecznie, czy ktoś z Was wie, czy tyskie lub książęce wypuściło nowe szkło?
    Ostatnio w wesołym miasteczku widziałem gości, którzy pili piwko ze szkła "Tyskie, przejdźmy na Ty...".
    pozdrawiam
    2021-09-15, 14:42
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...