Prosiłbym o potwierdzenie, bądź porprawienie jeśli się myle: Mała okrągła to Kuba?? (tego jestem naj mniej pewny) Kwadratowa to rumunia, a duża okrągła to Estonia?? Prosze o pomoc i z góry dziękuje!!
Podstaweczki...
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
-
Grzegorz_J_bie napisał(a)
A teraz duż okrągłaNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Wszystkie Twoje strały są prawidłoweComment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
-
Hatuey oprócz Kuby i licencji w Puerto rico jest też warzone w USA, więc możliwości są 3 ale stawiam raczej na USAGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
Related Topics
Collapse
-
Bredene to miasteczko gminne sąsiadujące z Ostendą, wystarczy przejechać mostem nad terenami portowymi i kanałami uchodzącej tu do Morza Północnego rzeki Noordgeleed. By dotrzeć do browaru z dworca kolejowego Oostende można to zrobić tramwajem, wykorzystując przebiegającą tędy najdłuższą...
-
Channel: Belgia
-
-
Macedonia delikatnie mówiąc nie jest piwnym rajem. Dwa duże browary warzą coś co dla mnie zaledwie przypomina piwa, chociaż w sumie mógłbym to powiedzieć o wielu innych miejscach na Bałkanach. Wybór piw w marketach bardzo ubogi. Dlatego działalność piwoteki jaka by nie była, jest warta...3 Photos
-
Channel: Macedonia Północna
2024-06-11, 20:06 -
-
Mam takie podstawki na wymianę na kapsle. Skany pokazują awers i rewers podstawek.
Interesują mnie w zamian kapsle polskie i zagraniczne, piwne i niepiwne.
https://drive.google.com/drive/folde...lZ?usp=sharing
Oferty proszę kierować na...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2024-02-03, 16:44 -
-
Rodzinny browarek powstały w 2015 roku w miejscowości 10 km na zachód od centrum Nürnberg. Najszybciej można tu dojechać pociągiem do stacji Zirndorf i dojść 1300 m, ewentualnie podjechać autobusem 70 lub 72.
Odwiedziliśmy browar 29.11.2023. Żółty, 2-piętrowy budynek ze spadzistym...-
Channel: Niemcy
-
-
W połowie 2020 roku w Domažlicích ponownie zaczęto warzyć piwo. Przerwa trwała 24 lata gdy w 1996 zamknięto stary, ale wcale niemały (około 150 tyś. hl rocznie) miejscowy browar. Choć po 6 latach przejęło go miasto, nie było pomysłu na jego wykorzystanie i niestety w 2004 roku zrównano...
-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment