identyfikacja podstawki - jaki kraj

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • AŃĆKA
    Porucznik Browarny Tester
    • 2003.01
    • 315

Dzięki chłopaki , bo już mi się odechciewa szukać .... jeszcze jeden karton mi został -mój ulubiony - rosyjskojęzyczny hehe - Radzio czekam na Ciebie
    Dla nie wtajemniczonych - dla mnie rosyjski, to jak dla niektórych chiński - nie rozumiem nic a nic więc ciężko się szuka ... Może do ankiety zdążę
    http://www.beercoasters.i15.eu

Comment

Related Topics

Collapse

• P1910
      Porcelanki WH SS - identyfikacja
      P1910
      Cześć,

Trafiłem (w internecie) na takie porcelanowe korki do butelek z logotypami różnych formacji militarnych i paramilitarnych III Rzeszy. Nie wiem co mogło być w tych butelkach, pewnie od wody po piwo czy wódkę. I moje pytania:

1. Czy takie porcelanki występowały...
      2024-12-26, 23:27
    • darekd
      ReCraft, [Piwne Podziemie], Ticket to Hell
      darekd
      Z rozpędu napisałem, że warzą w browarze ReCraft, bo na puszce jest "Produced in EU", ale już zapach i barak filtracji wskazuje na nasz kraj

"German Helles"

Ekstr. 12%, alk. 4,9%

Aromat - dziwaczny. Kwaskowo-drożdżowo-owocowy, pod...
      2024-12-09, 01:23
    • bastion
      Chorwacja, Rijeka, Trg Kralja Tomislava 1, King's Brewpub Kolodvor.
      bastion
      Wydawać by się mogło, że dla podróżującego czy to autobusem, czy to pociągiem w Rijece, umiejscowienie Flumena jest idealne, bo z każdego z dworców do niego, to tylko kawałeczek. Jednak browar restauracyjny powstały w 2022 roku przebija Flumena, ponieważ umiejscowiono go bezpośrednio...
      2024-07-17, 20:30
    • waclaw67
      Identyfikacja podstawek
      waclaw67
      Bardzo proszę Kolegów o państwo i browar. ...
      2024-04-09, 09:54
    • bastion
      Chorwacja, Dubrownik, Obala Pape Ivana Pavla II 15, Dubrovnik Beer Company.
      bastion
      Być w Chorwacji i nie zaglądnąć do Dubrownika.. W ostatnich latach to miasto przeżywa prawdziwy boom jeśli chodzi o wizytujących je turystów. Tłumy przetaczają się przez starówkę, oraz w jej bliskich okolicach. Z nostalgią wspominam wizytę tam jakieś dwadzieścia lat temu, gdy byliśmy...
      2021-11-17, 20:33
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...