Odnośnie drugiej wskazówki nie zgodziłbym się z becikiem. Owi młodzi ludzie są po prostu ładni, odpowiednio ubrani (za pewne studenci lub inteligencja), ale wg mnie są to przedstawiciele Afryki. Targetem nie będzi tu odziany w skóry Buszmen, tylko oni. Zaś w wypadku Brazyli, ktoś na waflu byłby biały.
identyfikacja podstawki - jaki kraj
Collapse
X
-
Nie chodziło mi o buszmena, te afrykańskie wafle jakie ja widziałem (afryka zach.) to osoby na nich również były ładne-czarne tyle że w typowych afrykańskich kolorowych młodzieżowych strojach (koszule etc) i były naprawdę czarne, a nie jasnobrązowe, obraz "tamtej Afryki" a "tej Afryki" to są zupełnie dwa światy, zwróć uwagę na uczesanie na i rodzaj zarostu u mężczyzny, który raczej do Afryki nie pasuje.
Marketing w którymś z afrykańskich krajów raczej by poszedł w kierunku narodowo-regionalnym i raczej jako wizerunek umieściłby osoby białe (np RPA) bądź czarne (czarne - nie jasnobrązowe) - głupie trochę jest to moje tlumaczenie ale co tam.......
Dla mnie osoby przedstawione na waflu są mulatami, którzy w Afryce są w minimalnej ilości, a większości w Am. Płd czyli w tym wypadku w Brazyli.
Marketing browarowy chyba nie kierowałby swoich produktów do minimalnej mniejszości...Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
dziękuje wszystkim za pomoc , ja w sumie też bym się skłaniała ku Mozambikowi jeśli chodzi o redds`a ...
jesli ktoś ma jeszcze jakieś sugestie to zapraszam !
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dryxRedd's to Mozambik - ten sam browar co już produkuje południwoafrykański Castel. Browar należy do SAB
Comment
-
-
Laurentina Cervejas jest częścią SAB. Produkuje już Castel Lager. Być może to tylko dystrybucja południowoafrykańskiego Redd's albo może już produkcja. Pewnie jest coś o tym na stronie SAB, ale nie sprawdzałem bo mi się nie chce przeglądać ich planów, raportów etc. Mozambik to największe prawdopodobieństwo, ot i tyle.
Comment
-
-
No właśnie mam już wafle Castel z Mozambiku więc by się zgadzało ...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dryxLaurentina Cervejas jest częścią SAB. Produkuje już Castel Lager. Być może to tylko dystrybucja południowoafrykańskiego Redd's albo może już produkcja. Pewnie jest coś o tym na stronie SAB, ale nie sprawdzałem bo mi się nie chce przeglądać ich planów, raportów etc. Mozambik to największe prawdopodobieństwo, ot i tyle.
Czyli zwykłe gdybanie :-)
Comment
-
-
Comment
-
-
ChileGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
Comment