Wpadł mi w ręce wafelek z napisem "RIGI HELL".Mam pytanko:czy ktoś z Was wie jaki browar robi takowe piwko?
jaki to browar?
Collapse
X
-
Bierbrauerei Lupo lub inaczej Lupo Getranke, Hochdorf, SzwajcariaGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Related Topics
Collapse
-
Sieć marketów z napojami Hoffmann obejmuje ponad 450 punktów rozmieszczonych głównie w Nadrenii Północnej-Westfalii, Berlinie, Brandemburgii i Szlezwiku-Holsztynie.
Wybór w porównaniu z konkurencyjnymi sieciami duży i wykracza poza produkcję w w/w landów. Jest też zatem trochę ciekawszych...-
Channel: Niemcy
2022-02-07, 00:23 -
-
Na sprzedaż lub wymianę
...
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Lokal w stylu jaki znamy choćby z Warszawy. Tu podobnie kilka kranów własnych i parę gościnnych. Ceny od 3,5 do 7 EUR. Za różne pojemności, w tym 7 za pysznego imperial stouta w ilości 0,2 litra. Po dwóch małych piwach zostałem zagadnięty czemu nie jeszcze i od słowa do słowa zostałem...
-
Channel: Włochy
2023-02-07, 18:35 -
-
Adres browaru niby w Erlangen ale jest to wieś włączona w obszar miasta odległa o ponad 7 km od głównego dworca kolejowego. Spod niego należy najpierw jechać autobusem 286 do przystanku Büchenbach-Lindenstraße i przesiąść się na linię 298 (w godzinach 10-16) lub 287 (poza 10-16). Te autobusy...
-
Channel: Niemcy
-
-
Piwo ciekawostka, bo nie tylko jest w nim oryginalny chmiel słoweński (Styrian Dragon), ale dodatkowo słodowany bobik (pastewna odmiana bobu).
Ekstr. 15%
Alk. 6,0%
Aromat - cytrusy i lekka trawa od chmielu
Piana - wyższa, niezbyt trwała, dłuższa koronka...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment