Mam w zobiorach podstawkę z napisaem "Chaudfontaine" i jeszcze mniejszym drukiem "source thermale bron". Podstawka pochcodzi z Francji, ale nie jestem pewny, czy jest to podstawka piwna. Co wy na to??? Ktś może wie coś na ten temat, albo przynajmnmiej potrafi mi przetłumaczyć co na tej podstawce jest napisane???
Chaudfontaine
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Cieszyński Ośrodek Kultury "Dom Narodowy", Miasto Cieszyn (Cieszyn Robi Wrażenie) i główny partner wydarzenia - Arcyksiążęcy Browar Zamkowy Cieszyn zapraszają na Cieszyńską Jesień Piwną 2024! To wydarzenie skupione nie tylko na piwie, ale również na wspólnej zabawie i integracji podczas...
-
Channel: Festiwale piwne
2024-09-21, 11:48 -
-
pozycja godna odnotowania: Piwna odsłona miasta Radomia. Katalog wystawy, oprac. Krzysztof Głowacki, wyd. Archiwum Państwowe w Radomiu, Radom 2023. W zasadzie to katalog wystawy, tyle, że wydany solidniej, niż niejedna książka. Z opisu książki: "Wydawnictwo powstało w związku z wystawą...
-
Biesiada piwna. Ilość miejsc ograniczonaStart2024-10-12Koniec2024-10-12AdresWarszawa, Chlubna 1, Restauracja Dziki Zakątek
-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2024-09-29, 17:12 -
-
Biesiada piwna. Ilość miejsc ograniczonaStart2024-10-05Koniec2024-10-05AdresWarszawa , Chlubna 1, Restauracja Dziki Zakątek
-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2024-09-29, 17:07 -
-
Gdzieś w okolicy będziemy się kręcić, może ktoś będzie miał ochotę na wspólne piwo w Piwnej Beczce.
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...9-piwna-beczka
Godziny raczej wieczorne, jak ktoś chętny ruszyć...-
Channel: Spotkania Forumowiczów
2024-04-18, 21:45 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment