Mam taką podkładkę i nie wiem czy pochodi z jakiegoś browaru, knajpy czy jeszcze z innego miejsca. Przypuszczam, że jest polska, na odwrocie jest pieczątka (której nie skanowałem) o treści "Zakład Tektury w Czańcu Sp. z o.o., 34-314 Czaniec", Nie wiem jednak czy jest to producent owej podkładki czy jedynie któryś z byłych właścicieli. Może ktoś wie więcej i podzieli się wiedzą?
Podkładka - ale jaka?
Collapse
X
-
Z żadnego browaru to ona nie jest, browar nie wypuszczają anonimowych podkładek. Przecież to forma reklamy browaru.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych" -
Jest wśród forumowiczów sporo miłośników zamków. Może mogliby zidentyfikować ten zamek?www.collections.pl
Forum Kolekcjonerów Rzeczy NajróżniejszychComment
Related Topics
Collapse
-
Cześć wszystkim,
jest to mój pierwszy post na forum, ale to nie oznacza, że nie szukałem odpowiedzi, w sumie to nie jestem pewien
Zaraz skończy mi się fermentacja burzliwa Stouta z puszki, no i teraz trochę się pogubiłem przez to, że nie mam oryginalnej ulotki....-
Channel: Browarnictwo amatorskie
-
-
Małe, przygraniczne miasteczko Krnov może poszczycić się drugim browarem. Arogant, taka nazwę dla browaru wymyślił właściciel i mieści się on w pięknym, starym budynku dawnego lodowiska. Jak na początku rozmowy podkreślił Petr, browarek jest mały, ale mój, a na dodatek powstał bez...
-
Channel: Czechy
-
-
Witam,
Posiadam na wymianę podkładkę z Wysp Guam (zdjęcia w załączniku).
Interesuje mnie inny wzór z Guam lub Wyspy Marshalla....-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
W 2020 roku zaczął warzyć piwo browar rzemieślniczy Galgenberg mieszczący się w małym miasteczku - Nitrianske Pravno na Słowacji.
Miałem ochotę tam zaglądnąć, ale po rozmowie z właścicielem okazało się że w dniu w którym mogłem przyjechać, niestety nikt nie pracował. Nie...3 Photos-
Channel: Słowacja
-
-
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment