Z jakich browarów są te etykiety

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kiszot
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🍼🍼
    • 2001.08
    • 8120

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika elem-e1
    Taby są z rybnika nie wiem czy ta wersja napewno,
    Coś mi się wydaje,że Rybnik juz wtedy nie warzył.Wiec postawiłbym na Jedrzejów albo Koszalin.
    Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
    1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D

Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
    Mein Schlesierland, mein Heimatland,
    So von Natur, Natur in alter Weise,
    Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
    Wir sehn uns wieder am Oderstrand.

Comment

• elem-e1
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2005.02
      • 26

Śmieszne, im więcej odpowiedzi tym więcej wątpliwości jak dorwe skaner też coś sie zapytam ale chyba powiniennem z moimi wątpliwościami udać się do cororo I tak chyba zrobie

Comment

• elem-e1
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2005.02
        • 26

czy ktos moze mi powiedzieć co to jest browar Piwopol z jakiego to miasta i co to wogule jest.
        Mam etykiete Marka Beer na środku duże M rozlano w rozlewni Pianox ostatnia niezaklasyfikowana jaka mam
        Ps. dzięki dla cororo za rozwiazanie zagadek

Comment

• becik
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🥛🥛🥛
          • 2002.07
          • 14999

Piwopol to jest Wąsosz (GAB)
          Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
            Chorwacja, Zagrzeb, Slavonska avenija 22f, The Garden Brewery
            dadek
            Browar odwiedziliśmy 18.08.2020 czyli będzie to wakacyjne wspomnienie. Relację pewnie bym wrzucił wcześniej jednak przenosiny browar.biz na nowy serwer zablokowały wszelkie działania.

Slavonska avenija jest jedną z najdłuższych (około 12 km) arterii chorwackiej stolicy. Jednak...
            2021-02-23, 01:58
          • pirackamuza
            polskie kontry i krawatki
            pirackamuza
            Musiałem odchudzić segregatory z etykietami i zdecydowałem o pozostawieniu samych etykiet głównych. W związku z tym mam setki, jeśli nie tysiące, kontr i krawatek od polskich etykiet. Zostawiłem sobie tylko starsze i pojedyncze współczesne. Pozostałe oddam, jeśli komuś się przydadzą,...
            2021-01-28, 12:05
          • heckler
            Dubňany, Nádražní 7, Pivovar Dubňák
            heckler
            Coraz gęściej od browarów robi się w regionie południowo-morawskim. Dubňany to kolejne niewielkie miasteczko, które w zeszłym roku dołączyło do piwnej czeskiej mapy.
            Browar postanowiliśmy odwiedzić w Walentynki i na miejsce dotarliśmy tuż po godzinie 15.
            Historia powstania...
            2020-02-27, 07:30
          • victor321
            Ktoś jest w stanie stwierdzić co to za odmiana ?
            victor321
            Taki oto chmiel znalazłem dziko rosnący, szyszki duże, goryczy dużo i aromatu też.
            Może gdzieś bym przesadził ale co to za odmiana...
            2019-10-21, 13:11
          • Petitpierre
            Funky Fluid / Deluxe Ski Jump Game Over Telemark
            Petitpierre
            Jeszcze z któregoś 4+4 czy 12-8 czy co tam Lidl wymyślił. Nostalgicznie i świątecznie, bo dziś wiadomo, a nostalgicznie, bo przecież się grało, a właściwie skakało. Każdy miał tę grę, przynosiło się co trzeba i hajda na mamucią. 30 blg i 11vol, laktoza ( po ch...), migdały (j.w.),...
            2025-03-10, 10:59
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...