Jaki to browar?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • bogobar
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2004.02
    • 31

Jaki to browar?

W sieci Polo Market pojawiły się piwa Sokół, w wersji zwykłej i mocnej (obydwa po 1,99).
    Może ktoś wie gdzie to jest wytwarzane. Napis na kontrze: Wyprodukowano w Polsce na zlecenie Faxe Polska
  • Wujcio_Shaggy
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.01
    • 4628

Van Pur
    Twoje zdanie na temat konkretnych wytworów piwowarskichPoddziały: Polska | Europa | Piwa domowe (...)

Twoje zdanie na temat konkretnych wytworów piwowarskichPoddziały: Polska | Europa | Piwa domowe (...)
    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

Comment

• bogobar
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2004.02
      • 31

Dzięki.

Comment

• Grudek10
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2003.08
        • 59

Wczoraj zwróciłem uwagę na piwo o dziwnej nazwie FREEQ malinowe, jako producent Browary Żywiec. Nietypowa jest także bezzwrotna butelka. Nie bardzo wiem, gdzie zaliczyć etykietę?

Comment

• cororo
          Kapitan Lagerowej Marynarki
          • 2003.04
          • 766

Jak to gdzie?-do Żywca

Comment

• dryx
            † 1966-2017 Piwosz w Raju
            • 2002.04
            • 1735

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cororo
            Jak to gdzie?-do Żywca
            A jesteś pewien , ze robione jest w Żywcu ?. Puszkowe, z tego co pamietam warzone jest w Leżajsku.

Comment

• bogobar
              Kapral Kuflowy Chlupacz
              • 2004.02
              • 31

U mnie na kontrze jest literka "L" , więc jakby Leżajsk. A tak wogóle to z koncernami jest spory kłopot.. Warkę robią chyba wszedzie, Tatrę chyba też. Jeśli chodzi o Okocim nie wiem do końca skąd jest Piast itd.

Comment

• Krzysiu
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2001.02
                • 14936

Piast od roku jest tylko ze Szczecina. Ale jak to kolekcjonersko usystematyzować - nie wiem.

Comment

Related Topics

Collapse

• mor842
                  [O] Koszulkę polo z logo Marstons Pedigree
                  mor842
                  Oddam za pokrycie kosztów wysyłki (na piwo ;P) koszulkę polo z logo Marstons Pedigree. Rozmiar z metki XL. Stan bardzo dobry. Może komuś przyda się do kolekcji odzieży piwnej lub do noszenia. Zainteresowanych proszę o pw. Dogadamy szczegóły, podam dokładne wymiary i podeślę jakieś fotki....
                  2018-08-13, 22:08
                • dadek
                  Czechy, Nová Paka, Jaromíra Brože 230, Rodinný pivovárek Antonín
                  dadek
                  Browarek znajduje się idealnie w połowie drogi pomiędzy węzłową stacją Stará Paka, a przystankiem osobowym Nová Paka město. Tak więc z pociągów możemy wysiąść tam gdzie nam bardziej pasuje, z każdej strony do przejścia jest 1700 m.
                  Nasza 4-osobowa ekipa była zaproszona do browaru...
                  2025-04-19, 19:18
                • darekd
                  Fortuna, Miłosław Jasne Pełne
                  darekd
                  Chyba nowość na rynku.

Ekstr. 12,5%
                  Alk. 5%

Pełne i słodowe piwo jasne, które zachwyca zrównoważonym smakiem. Wyczuwalna, przyjemna goryczka subtelnie kontrastuje z bogatym, gładkim profilem słodowym, nawiązując do charakteru dawnych, mniej odfermentowanych lagerów....
                  2025-03-20, 20:40
                • ART
                  Pinta, Hop Selection - Nelson Sauvin
                  ART
                  Mamy tutaj takiego delikwenta z Pinty. Dobra hazy IPA. Spożywczo wszystko jak należy, dobrze zbalansowana, wygląd zgodny z oczekiwaniem. Ale opisywana na ecie z perłową wstawką jest jako single hop. No więc można by pomyśleć że to nachmielone tylko Nelsonem. Ale po luknięciu pod kod QR z...
                  2025-03-15, 13:34
                • e-prezes
                  Włochy, Bolonia, San Valentino 2/f, Brewdog Bologna
                  e-prezes
                  Lokal w stylu jaki znamy choćby z Warszawy. Tu podobnie kilka kranów własnych i parę gościnnych. Ceny od 3,5 do 7 EUR. Za różne pojemności, w tym 7 za pysznego imperial stouta w ilości 0,2 litra. Po dwóch małych piwach zostałem zagadnięty czemu nie jeszcze i od słowa do słowa zostałem...
                  2023-02-07, 19:35
                • Loading...
                • Koniec listy.
                Przetwarzanie...