Poszukuję tej podstawki.
Co to za Browar?
Collapse
X
-
Zaraz, bo czegoś nie rozumiem.
Co ma Twoje pytanie 'Co to za Browar?' do chęci posiadania takowej podstawki?
Tym bardziej, że nie jestem do końca pewny, czy to rzeczywiście podstawka a nie etykieta.
Podobną etykietę znajdziesz tutaj.
ps. Jest tylko małe ale (u Ciebie jest SAAZER a na Głubczycach SAATZER)bla bla bla
Comment
-
-
No pono Góra warzy dla jakiegoś niemieckiego browaru, ale nazwa by pasowała.Last edited by Marusia; 2005-03-17, 17:22.
Comment
-
-
opis etykiety Saazer z Góry który telefonicznie mi został przekazany różnił się jednak wieloma szczegółami od ww. podstawki.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
dla niemieckiego browaru ze Śląska- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Dotąd ją zaliczałem do czeskich zbiorów. Ale podstawka jest niewątpliwie polska, dostępna jest w lokalach z głubczyckim piwem.
W galerii pojawił się kapsel jako Głubczyce. A czy jest ona z Głubczyc, Brzegu czy Niemodlina najlepiej by wskazała jakaś etykieta.
Comment
-
-
Comment