jak w temacie, właściwie dwie podstawki. Pochodzą chyba z Belgii. Ale więcej jest o SMSach (esemeskach - jak mówią Słowacy ) i nagrodach sponsorowanych przez browary...
Jak myślicie - piwna?
jak najbardziej piwne, Leffe i Belle Vue to belgijskie piwa
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Witam !!!
Nie jestem znawcą podstawek, ale zaliczył by je do podstawek reklamowych, a nie czysto browarnianych, czy też piwnych, na których znajdują się jedynie elementy graficzne związane z browarem lub marką piwa.
Często wśród podstawek reklamowych występują podstawki reklamyjące dany lokal - restaurację, bar, PUB, karczmę czy też hotel lub stację paliw przy których jest gastronomia i maja podpisaną umowę z jakimś browarem lub kompanią na wspólną reklamę.
Osibiście podzielił bym podstawki na różne kategorje i te znalazły by się w reklamowych.
Pozdrawiam.
Ja w ogóle się na podstawkach nie znam a tym bardziej ich nie zbieram, ale wtym roku otrzymałem pod piwo podstawki nie mające nic wspólnego z żadnym browarem ani lokalem, a reklamujące promocje Idei "Lato bez opłat". Czy takie podstawki się zbiera, a może ktoś chciałby taką?
Comment