Nowe otwieracze

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• klocekoi
    Nowe butelki do piwa
    klocekoi
    Cześć, mam pytanie odnośnie butelek do piwa.
    Obejrzałem ostatnio Kopyra i wspomniał w nim o cenie butelek.
    Dla mnie jest to kosmos, tzn. cena.
    Proszę mi wytłumaczyć, w jaki sposób zaopatrują się browary w butelki. Rozumiem, że składają zamówienie do huty i ta dostarcza...
    2023-04-30, 21:26
  • ART
    Jak tworzyć nowe wpisy w dziale Wydarzenia?
    ART
    Zachęcam do wprowadzania informacji o nadchodzących wydarzeniach w naszym piwnym świecie.

Żeby Wydarzenia wyświetlały się odpowiednio także na liście nadchodzących imprez trzeba poprawnie wypełnić formularz nowego wpisu.

Najpierw wybór najodpowiedniejszego działu...
    2024-10-12, 21:15
  • dadek
    Belgia, Bredene, Duinenstraat 47, Brouwerij Betsy
    dadek
    Bredene to miasteczko gminne sąsiadujące z Ostendą, wystarczy przejechać mostem nad terenami portowymi i kanałami uchodzącej tu do Morza Północnego rzeki Noordgeleed. By dotrzeć do browaru z dworca kolejowego Oostende można to zrobić tramwajem, wykorzystując przebiegającą tędy najdłuższą...
    2024-10-06, 22:38
  • pegie23
    Nowe etykiety Lecha
    pegie23
    Z perspektywy dołączania do kolekcji nowych etykiet z piw Lech, jak je traktujecie? Na butelkach są teraz jakby dwie etykiety, jedna z napisem Lech, a druga z dużym L. Traktujecie je jako dwie etykiety i liczycie +2 do kolekcji? Czy jedną z nich traktujecie jako kontrę? Jeśli tak to którą?
    2024-07-05, 22:34
  • cringer
    Norweskie (i nie tylko) birofilia (szklo-podstawki-otwieracze, i inne)
    cringer
    No wiec, jak w tytule. Poza tym krotko, mieszkam w Norwegii, w Polsce bywam rzadko, czas cos zrobic z tymi birofiliami co sie tu nazbieraly.
    Mam mozliwosc co 6 tygodni podeslac co nieco do Polski, i wtedy moglbym to wystawic tutaj jako aukcja charytatywna na rzecz Kotelkowej Druzyny. NIe chcial...
    2022-04-23, 20:47
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...