a co w tym złego paveuek?to,ze mnie juz nie stac na piwo ze sklepow i musze sie wysprzedawac ze zbiorów?czy to,ze Ty nie masz wszyskich kapsli i zadroscisz,ze ktos moze miec cos czego nie masz?
na prawde nie musisz pisac skad sa te kaplse,jest tu wielu normalnych ludzi,ktorych malo interesuje czy ktos swe zbiory sprzedaje na allegro czy tez nie...
w dodatku jak widze po formie Twojej wypowiedzi dzielisz użytkownikow browar.biz na My i Wy-to chyba glupie,nie uważacie?
jestem takim samym użytkownikiem tego serwisu jak i inni,moge pytac na forum o co chce, a jesli Tobie akurat się to nie podoba to po prostu nie czytaj moich postow i tyle, a nie nazywaj mnie cwaniaczkiem!
1. Uwierz mi że 90% polskich kapslarzy regularnie przegląda browar.biz i Allegro i biorac pod uwage ze jestes tu nowy, znalzłes sie w bardzo niefortunnej sytuacji najpierw pytajac o kapsel, a pozniej sprzedajac go na Allegro. Po prostu bardziej tu cenimy koleżenską wymiane niż robienie biznesu.
2. Mówię "my" ponieważ takie zdanie jakie przedstawiłem jest zbieżne ze zdaniem na ten temat wielu innych osób.
3. Nie mam bardzo wielu kapsli co zupełnie jest mi obojętnie, a na dodatek równiez jak ty pozbywam sie w tym momenciu bardzo wielu kapsli z kolekcji.
4. Rathenow ty była NRD- piwo, a drugi kapsel to cydr z UK, sprzedawany także w USA.
musisz także mnie zrozumieć,że Twoj pierwszy post po prostu był niesmaczny i niestety trochę upzredził mnie do dalszego korzystania z serwisu-z tego co pamiętam podobne odczucia mialem gdy sie rejestrowalem,niestety:-(
każdy zbiera co chce i jest jego sprawa dlaczego
ja akurat nie sadzilem,ze przyjdzie taki moment,ze bede musial robic "biznes" ze sprzedawania zbiorów-a ponieważ sytuacja jest dosc ciezka nie chce sobie pluc w brode,ze sprzedając jakiś kapsel mogłem uzyskac cenę większą o równowartosc jednego czy dwu śniadań
pozdr
Comment