Podstawka z Chorwacji - jakie to miasto i browar
Collapse
X
-
Chorwacki jest ciężki w odcyfrowywaniu
Miasto Bjelovar, browar restauracyjny "Povijest piva". Tyle przynajmniej wywnioskowałem z tej strony. -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseChorwacki jest ciężki w odcyfrowywaniu
Miasto Bjelovar, browar restauracyjny "Povijest piva". Tyle przynajmniej wywnioskowałem z tej strony.Comment
-
Za parę dni jak znowu będę miał normalny dostęp do sieci to trochę poguglam, w miarę kumam po chorwacku to może coś pomogęLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)Comment
Related Topics
Collapse
-
Większość turystów odwiedzających Split nie wysuwa nosa poza piękne historyczne stare miasto. A przecież to prawie 200 tysięczne miasto, miejscowi tu normalnie żyją i od niezbyt dawna mają możliwość napić się piwa. Oczywiście chodzi o minibrowary bo wszeobecne w marketach koncernówki...
-
Channel: Chorwacja
-
-
Liberecki browarek, o którym więcej tu:
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...ar-kousek-piva
Imperialny stout
ekstr. 20%
alk. 7,5%
50 IBU
...-
Channel: Czechy
-
-
-
Gdy z Markiem Putą z Piwoteki widziałem się na ostatnim jesiennym Warszawskim Festiwalu Piwa zapytałem czy w tygodniu mógłbym wpaść do nowego browaru w Nowym Mieście Lubawskim. Nie było problemu - "zadzwoń jak będziesz jechał a uprzedzę chłopaków to ci pokażą oba" - powiedział...
-
Channel: Warmińsko-Mazurskie
-
-
Być w Chorwacji i nie zaglądnąć do Dubrownika.. W ostatnich latach to miasto przeżywa prawdziwy boom jeśli chodzi o wizytujących je turystów. Tłumy przetaczają się przez starówkę, oraz w jej bliskich okolicach. Z nostalgią wspominam wizytę tam jakieś dwadzieścia lat temu, gdy byliśmy...3 Photos
-
Channel: Chorwacja
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment