Żeton browarniany - skąd?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • GoAr
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2005.12
    • 2

Żeton browarniany - skąd?

Witam serdecznie. Mam pytanie dotyczące żetonu browarnianego. Czy spodkał się ktoś może z takim herbem jaki jest na nim umieszczony i umie określić z jakiego browaru on pochodzi?
    Pozdrawiam
    GoAr
    Attached Files

Related Topics

Collapse

• Szymekub3
    Skąd są te puszki?
    Szymekub3
    Witam, kupiłem dziś te dwa piwa i mam pytanie skąd one są?
    Na puszce pisze, że jedna jest rozlewana i puszkowana w Niemczech, a druga w Holandii.
    Ale czy one są produkowane do Ekwadoru?
    W opisie na puszkach jest już w innym języku i pojawia się nazwa kraju "Ekwador"...
    2023-02-02, 19:03
  • heckler
    Czechy, Česká Lípa, Hálkova 1691, Pivovar Lípák
    heckler
    Historia českolipského piva sięga 14 wieku, natomiast obecną piwna historię miasteczka od 2023 roku zaczął wytyczać lokalny domowy piwowar Pavel Konvalina. Oczywiście początki to piwowarstwo domowe, następnie browar kontraktowy (browar Kunratice ), a od dwóch lat własny browar....
    2025-01-31, 11:11
  • MARKPOLSKI
    Żeton piwny? Hausdorf Jugów / Nowa Ruda
    MARKPOLSKI
    Witam serdecznie. Niewielki żeton znaleziony w Jugowie k. Nowej Rudy (do 1945 Hausdorf Kr. Neurode). No właśnie... czy to jest żeton piwny? Czy coś innego? Byłbym wdzięczny za jakąkolwiek pomoc....
    2020-06-16, 14:33
  • bastion
    Ukraina, Brovary, Janczenka 2, ABC Brewery [Bez wyszynku]
    bastion
    Niewielki kompleks handlowo-przemysłowy, zagospodarowany przez małe firmy, znajduje się praktycznie na wjeździe do miasta Brovary od strony Kijowa.
    Szeroką dwupasmówką ze stolicy jedzie się kilkanaście minut, a przynajmniej z jego obrzeży.
    Transport publiczny jak metro czy tramwaje...
    2023-02-14, 20:50
  • kaczka116
    Hoppy Lab, [Pan Szyszka] Skąd Prąd
    kaczka116
    Piwo gotowe do oceny
    2019-06-07, 20:43
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...