Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13
Identyfikacja etykiet (Polska)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DoodeckProszę o identyfikację kolejnych czterech etykiet (prosto z tyskiej giełdy).
...
Mnie te dwa pierwsze Rogery jakoś umknęły.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Ty to masz oko.
Mnie te dwa pierwsze Rogery jakoś umknęły.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13A adres jest ten sam, co browaru Koreb, stąd moja zmyła. Wynika z tego, że rozlewnia "zamieszkująca" na Żeromskiego 72 przykształciła się w 2005 roku browar.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika klossAle to jest fakt oczywisty.Chyba nawet przed uruchomieniem browaru w miejsce rozlewni był taki temat na forum.Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibiW takim razie jeszcze jeden giełdowy nabytek. mam podobne etykiety z jakiejś krakowskiej rozlewni (chyba Krakpiw, jeśli dobrze pamiętam), ale na nich są jakieś dane, natomiast tutaj - żadnych.
i
Last edited by adam16; 2006-06-20, 19:44.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Podobny wzór mam w Warce.
Dzieki za odpowiedź. Swoją drogą równie szybka jak Borinka. Chyba tylko czatujecie na takie zapytania .
Comment
-
Comment