P.S. Ja tez jak strace troche za duzo,to zapominam szybko .A to dlatego,bo przez kilka tygodni,nie moge przestac ogladac to COS.Oczywiscie jesli wydaje troche wiecej,jak PEREZ,to musi byc to naprawde COS
Identyfikacja kapsli
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perezNa szczęście nie ma przymusu żeby kupować na Allegro jak komuś za drogo . Andi, Twoje kapsle na Allegro tez do najtańszych nie należą , choć to nie rarytasy delikatnie mówiąc...a co dziwisz się , że chłopak chce sobie zarobić??? Ja nie widzę w tym nic złego. Każdy płaci tyle ile chce.
PS. I nie jestem napaleńcem, tylko po prostu mi sie podobają. A stówka w tą czy w tą nie robi wielkiej różnicy. Za kilka dni o tym zapomnę
Sam kupuje na allegro i za Te WIELKIE pieniadze ktore wzialem za 150 Kapsli w tym 4 Kompletne Serie po 32 Sztuki nie udalo mi sie kupic 1 Slownie Jednego Kapsla.
Ostatnio juz sie na Allegro poprawilo i robi sie Normalnie bo to co bylo kilka miesiecy to zaden Kolekcjoner nie mogl zrozumiec-Byly juz watki na Ten temat w Kronkorken Forum w Niemczech i we Wloszech
PS Nie wiem co robisz i gdzie pracujesz ale ja znam Ludzi w Polsce ktorzy musza za Ta Stowke 3 albo 4 dni bardzo ciezko pracowac.
Chociaz ja moglbym sobie na niejedna stowke pozwolic to podzielam poglad Grzeska Gacki ze to musi juz byc SUPER Extra za jeden Kapsel
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AndiWlasnie na tym zecz polega-nikt nikogpo nie zmusza i jezeli moje kapsle byly za drogie to trza bylo ich nie kupowac
PS. Piszesz , że nie wiesz co ja robię...nic nie robię. Kapsle sobie zbieram. Praca mnie strasznie męczy . Pzdr.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarekZ ciekawości zacząłem obserwować aukcje niektórych z tych kapsli. Jedne kończyły się na kwocie 5 zł, inne na 100, 150, 180. Można prosić o podsumowanie, łączną wartość tych szaleńczych licytacji?
PS. Obstawiałem 1000zł z małą górką , niektórzy się śmiali. No cóż koledzy musicie nad sobą popracować. Midzy innymi Ty Wielki Znawco . "Rzecz" się pisze przez "rz"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perezPoszły za kwote 1151,73 zł . A nasz wielki znawca ( spoza kraju ), który tak narzekał na ceny sam chciał zapłacić za kapsla 160 zł, ale go przebili
PS. Obstawiałem 1000zł z małą górką , niektórzy się śmiali. No cóż koledzy musicie nad sobą popracować. Midzy innymi Ty Wielki Znawco . "Rzecz" się pisze przez "rz"
Nie jestem zadnym znawca i zobacz co napisalem w 1 moim poscie.
Uwazalem ze 3 kapsle sa troche warte i wlasnie te chcialem kupic ale ta cene ktora podalem to byla w zasadzie proba na ile mozna bycz szalonym i sie bardzo ciesze ze zostalem przebity.
ja sie moge z tym pogodziic i smialo to przezyje.
Jak bys nie Ty zaczal z tymi Cenami to sie moge zalozyc ze by poszly taniej.
W poprzednim poscie napisales jeszcze ze nie warto sie przekamarzac ale widze ze niewygranie tych Aukcji wytracilo Ciebie z ruwnowagi i zaczynasz mnie poprawiac w Gramatyce i probujesz mnie obrazic wnioskujac po ostatnim zdaniu Twego postu..
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AndiW poprzednim poscie napisales jeszcze ze nie warto sie przekamarzac
PS . A ceny jak ceny. Niektóre fajne.
Comment
-
Comment