Ośmieliłem się założyć nowy- osobny temat na identyfikację etykiet z mojego zbioru. Jest w nim sporo etykiet, których pochodzenia nie jestem pewien lub też mam wątpliwości, z którego browaru pochodzą. Bardzo proszę o pomoc
Na początek Argentyna!
Który to browar: CERVECERIA DE CUYO Y NORTE ARGENTINO czy CERVECERIA QUILMES, a może inny?
No i ta BRAHMA- stron w internecie sporo z BRAHMĄ, ale odpowiedzi z jakiego browaru pochodzi nie mogę znaleźć.
Miejscówka jak to miejscówka piwna sygnowana przez MBC. Do wyboru naście kranów oraz żarcie. Zakup nowoczesny, bowiem w automacie i dopiero potem, z rachunkiem, podchodzi się do baru (jest jedna kasa analogowa gdzie można płacić gotówką). Miejsce blisko mojego hotelu, piwo dobre - cóż więcej...
Jedna z kilku miejscówek firmowanych marką Montevideo Beer Company. Dość dużo miejsca w środku, jest ogródek. Do wyboru 16 kranów, jest też fastfoodowe żarcie. Czynne od 18....
Gigantyczny browar restauracyjny założony w 2021 roku, choć legenda głosi, że w tym miejscu piwo warzyło się już w 1888 roku.
Logotypem browaru jest flaming z szyszką chmielową.
Browar znajduje się w dzielnicy Wynwood, niedaleko Biscayne Blvd, reprezentacyjnej ulicy Miami....
Od niedawna trafiła do Polski moda na puszkowe piwo z browarów rzemieślniczych. Ponieważ najtańszą alternatywą dla małych browarów jest etykieta, to czyste puszki są oklejane właśnie dedykowanymi etykietami papierowymi bądź też plastikowymi. Pierwszy nowa modę wprowadził Browar Jana,...
Comment