Jestem w posiadaniu tego dosyć zagadkowego kapsla, na którym są jedynie litery P.A.P. Pod spodem jest wkładka korkowa. Kupiłem go na giełdzie w Żywcu razem z kilkoma starszymi kapslami czeskimi, więc może i on pochodzi z Czech.
kapsel P.A.P.
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Dzięki, traciłem już nadzieję, że sprawa się wyjaśni.www.collections.pl
Forum Kolekcjonerów Rzeczy NajróżniejszychComment
Related Topics
Collapse
-
Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
Centrum...3 Photos-
Channel: Bułgaria
-
-
Mołdawia to wciąż jeden z najbiedniejszych europejskich krajów o mocno niestabilnej sytuacji geopolitycznej.
Niemniej jednak mołdawska stolica powoli zmienia się. Jej modernistyczne, betonowe oblicze nabiera bardziej europejskiego kształtu.
Powstają nowoczesne osiedla mieszkaniowe,...-
Channel: Mołdawia
-
-
Wypadałoby się przedstawić, a więc:
do emerytury " traciłem czas" głównie na podróże starym motocyklem, których opisy znajdują się na mojej stronce konrad.r4y.pl( bez 3xw na początku)- zapraszam do lektury
Na pasku u góry strony głównej jest coś o mnie, więc aby...-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
W dniach 12-13.10 w dzielnicy Ostravy Karolina przed dużym centrum handlowym Nová Karolina odbyła się kolejna piwna impreza w tym mieście o nazwie Oktobeerfest.
Lato w tym roku nie dawało za wygraną i grzech było nie skorzystać z odbywającej się w pobliżu imprezy. W ciepłe, sobotnie...-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2018-10-26, 05:44 -
-
Niedawno podarowałem pewnemu początkującemu kolekcjonerowi butelkę browaru "zum Nussbaum" i obiecałem napisać mu kilka słów na temat historii tego zakładu. Zacząłem szperać w moim archiwum i okazało się, że informacji jest więcej niż się spodziewałem.
Historia...-
Channel: Historia
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment