kaka sutra

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Javox
    Pilot, Blønd Beyond
    Javox
    Session IPA z alko 4.0%

Piana - więcej na początku potem niepełna warstewka.
    Lacing - nie za dużo.
    Gaz - średni.
    Barwa - jasny żółtym trochę opalizujący.
    Aromat - tropiki i egzotyka z nutą ziołową, dojrzałe melony i liczi.
    Smak - jw, słodko w...
    2024-12-18, 17:11
  • dadek
    Belgia, Gent, Botermarkt 5, Artevelde Stadsbrouwerij
    dadek
    Browar restauracyjny w samym sercu pięknej gentskiej starówki odwiedziliśmy 5.08.2024. Mieści się on na parterze 2-piętrowej białej kamienicy, przed którą wprost na bruku rozstawiono ogródek z firmowymi parasolami otoczony skrzyniami z zielenią. Mimo, że to ulica można tu przyjemnie posiedzieć...
    2024-09-16, 23:54
  • Camel747
    GaB - Kama Sutra (piwo ciemne) Kraków
    Camel747
    Wie ktoś może gdzie można dostać piwo ciemne Kama Sutra w Krakowie, bardzo mi zasmakowało i chciałem je sobie na święta kupić jak już to robiłem w Auchan Bonarka jednak teraz już jej tam nie było a na dodatek nie odpisali mi na maila z zapytanie czy i kiedy będzie także jeśli ktoś wie...
    2010-04-02, 14:52
  • kishar
    Częstochowa-gdzie kupić GAB Stout, Kama-Sutra??
    kishar
    W przyszły weekend kumpel ma być w Częstochowie (okolice klasztoru) i ma bojowe zadanie kupić piwa z GAB-a tj. Stouta i Kama-Sutry więc mam prośbe o namiary na sklepy z tymi piwami (z innymi ciekawymi też )
    Z góry dziękuje
    2006-06-30, 11:49
  • pebejot
    USA, Hawaje, Honolulu, 962 Kawaiaha'o St, Hana Koa Brewing
    pebejot
    Jeszcze jeden wielkopowierzchniowy browar restauracyjny w Honolulu.
    Hana Koa Brewing zlokalizowany w Kaka'ako, 4 km na zachód od turystycznej dzielnicy Waikiki.
    Owa dzielnica to mix kilkudziesięciopiętrowych apartamentowców i znikających już ruder dawnej zabudowy.

Minibrowar...
    2022-11-19, 11:07
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...