kolejna etkieta która poszukuje swojego macierzystego browaru
Red Erik
Collapse
X
-
A w czym ty masz problem?: Ceres Bryggerierne (Royal Unibrew) -Dania -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zdezono tak mi wychodziło z neta ale ja w Danii nie byłem, więc czyżbym go kupił gdzieś w markecie?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment
Related Topics
Collapse
-
Mała mieścina leżąca parę minut jazdy od Jindřichův Hradec. Na końcu mało urokliwego rynku stoi całkiem ładny pałac, a wcześniej, po jego prawej stronie w ciągu kamienic w zeszłym roku narodził się mały browarek.
Odnowioną kamienicę przyozdobiono zdjęciami z wnętrza browaru,...-
Channel: Czechy
-
-
Być w Chorwacji i nie zaglądnąć do Dubrownika.. W ostatnich latach to miasto przeżywa prawdziwy boom jeśli chodzi o wizytujących je turystów. Tłumy przetaczają się przez starówkę, oraz w jej bliskich okolicach. Z nostalgią wspominam wizytę tam jakieś dwadzieścia lat temu, gdy byliśmy...3 Photos
-
Channel: Chorwacja
-
-
Na RB nazywany jest niesłusznie Pivovar Corvus, ale browar znajduje się gdzie indziej (poza Koszycami). Tu jest tylko firmowa piwiarnia, z piwami nie tylko Corvusa. Kilkanaście kranów na których poza piwami macierzystego browaru (7 kranów) czeskie klasyki, wino ^^ i kofola. Od 1 do 2,5 ojro za...
-
Channel: Słowacja
2019-09-08, 13:38 -
-
W przeciwieństwie do nieco ciasnego i pubowego macierzystego lokalu Hops na ulicy Kulman ten jest jakiś bez wyrazu, ale to właśnie tu, w nowym budynku niby centrum biznesowego umieszczono instalację browaru Hops. Oczywiście na zapleczu, przez co miejsce sprawia wrażenie poczekalni na dworcu,...
-
Channel: Białoruś
-
-
but. 0,33l, bezzwrotna, przezroczysta.
'piwo' dostępne zapewne w niejednym większym supermarkecie.
czerwone w kolorze,
zapach: przypomina mi jakieś tabletki...
piana czerwonawa krótko gości i znika całkowicie.
piwo podobno barwione...-
Channel: Dania
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment