Mam szklankę Lecha, po drugiej stronie logo Wisły Kraków. Mógłby mi ktoś ją wycenić ?
Szklanka Lech - Wisła Kraków
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KomandooMam szklankę Lecha, po drugiej stronie logo Wisły Kraków. Mógłby mi ktoś ją wycenić ?
-
Wiesz ja o czymś takim nie słyszałem, ale wygląda ona mnie jakby ktoś chciał podrobić szklanki z Edycji Tyskiego 100-lecie Wisły Kraków, Ale to tylko moje zdanie i może być błędneSzkło, tak małe a daje tyle radości !!!!!!!!!!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KwAsU_plWiesz ja o czymś takim nie słyszałem, ale wygląda ona mnie jakby ktoś chciał podrobić szklanki z Edycji Tyskiego 100-lecie Wisły Kraków, Ale to tylko moje zdanie i może być błędne
A co ma Lech do Wisły Kraków ? Prawdpodobnie tyle samo co i obecnie Tyskie, które wydało cała serie podobnych szklaneczekComment
-
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Na razie oficjalnie jeszcze nić nie ma, jednak radio Wolny Grójec podaje informacje, które można tu przeczytać.
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
Najwyraźniej przez zawirowania na browar.biz tego browaru brak do tej pory w bazie choć otworzył się w czerwcu 2020. I chyba nikt z forumowiczów jeszcze się tu nie pojawił.
Wraz z p-stulka, który wyczaił, że w ramach buntu przedsiębiorcówrestauracja jest otwarta dla gości, zawitaliśmy...
4 Photos-
Channel: Śląskie
-
-
Zapowiedź festiwalu na stronie. Na razie poza datą i miejscem jeszcze brak konkretów
-
Channel: Festiwale piwne
2024-11-29, 12:19 -
-
Kod 2
Zawartość alkoholu 4.9%
Piana - więcej na początku potem obwódka.
Lacing - trochę było.
Gaz - średni.
Barwa - złoto.
Aromat - głębsza słodowość, ostrzejsze owoce lagerowe.
Smak - start chlebowy, słodkawe, zbożowość z lekką...-
Channel: Piwo - konkretnie
wczoraj, 13:10 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment