Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doodeck
zagraniczne dekle
Collapse
X
-
Last edited by Maggyk; 2007-04-16, 06:26.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D -
062 - Veltins, Niemcy
067, 071 - Isenbeck, Niemcy
079, 080 - Kaltenberg, Niemcy
082 - Duvel, BelgiaToruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
072: Paderborner Goldpilsener - Paderborner Brauerei Hans Cramer GmbH & Co. KG - Paderborn/Niemcy
075: Tucher Liechen - Tucher Bräu GmbH & Co. KG - 90763 Fürth/Niemcy
081: Hasseröder Premium Pils - Hasseröder Brauerei GmbH - Wernigerode/Niemcy
083: Weihenstephan - Bayerische Staatsbrauerei Weihenstephan - Freising/Niemcy
093: Herforder Pils - Brauerei Felsenkeller Herford Gebr. Ueckermann GmbH & Co - Herford/NiemcyComment
-
096 - Czeske Budejovice -Budejovicky mestansky pivovarWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Witam po dłuższej przerwie. Ze względu na fakt, że z zagranicy jestem "zielony" ponownie bardzo proszę o identyfikacje (państwo pochodzenia, browar, piwo) i w razie błędów o korektę podstawek zamieszczonych na :
Z góry wielkie dzięki!Comment
-
Witam po dłuższej przerwie. Ze względu na fakt, że z zagranicy jestem "zielony" ponownie bardzo proszę o identyfikacje (państwo pochodzenia, browar, piwo) i w razie błędów o korektę podstawek zamieszczonych na :
Z góry wielkie dzięki!Last edited by Bombadil13; 2008-02-16, 22:48.PoszukujęComment
-
Z ciekawości wpisałem do wyszukiwarki pięć pierwszych niezidentyfikowanych wafli. Zajęło mi to może ze 3 minuty. Uzyskałem bez problemu odpowiedzi. Czy Tobie tak trudno uruchomić wyszukiwarkę i wpisać np. Mythos beer, Krakonos beer, Ammersdorfer Bier?
Jak na mój gust, to o wiele ciekawsza jest samodzielna identyfikacja obiektów w swojej kolekcji, niż rzucanie rozpaczliwych wezwań o pomoc. Szczególnie, jeśli ta pomoc ma dotyczyć tak trywialnych przypadków jak Twój.Comment
-
po pierwsze od wczoraj jak napisałem swojego posta trochę pouzupełniałem opisy jak np. Mythosa, którego mi wypominasz (może nie odświerzyłeś strony), teraz dałem sobie rade już z prawie wszystkimi podstawkami oprócz jednej - nr. 113, jeśli moje przypadki są tak "trywialne" dla ciebie to proszę o pomoc w identyfikacji tej jednej jedynej podstawki.
Komentując posty Bombadil13 i Twój chciałbym tylko powiedzieć, że masz racje - o wiele ciekawsza jest samodzielna identyfikacja co też na początku dla niektórych, teraz dla prawie wszystkich egzemplarzy uczyniłem, ale nie zawsze to że nazwa jest na deklu mówi o tym z jakiego kraju dana podstawka pochodzi jak np. Pilsner U. nie oznacza, że podstawka jest z Czech bo może być np. polska, dlatego napisałem że proszę o identyfikacje (...) i w razie błędów o korektę. Nie przypominam sobie też żeby moje wezwania o pomoc były "rozpaczliwe" no ale to już pozostawiam twojej ocenie.
Jeśli kogoś uraził pytaniem o tak trywialne podstawki, albo jest tu przyjęte że o takie rzeczy pytać nie można to przepraszam - poprawię się w przyszłości.Comment
-
, ale nie zawsze to że nazwa jest na deklu mówi o tym z jakiego kraju dana podstawka pochodzi jak np. Pilsner U. nie oznacza, że podstawka jest z Czech bo może być np. polska, dlatego napisałem że proszę o identyfikacje (...) i w razie błędów o korektę.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
Comment