A jakie informacje chcesz usłyszeć? Że to kufel do piwa? I że ma niewielką wartość, bo to masówka?
A poza tym czy lekarz zabronił Ci korzystać z googli? Jeśli tak, to współczuję. Zajrzyj sobie tutaj: www.koenig.de
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek
A jakie informacje chcesz usłyszeć? Że to kufel do piwa? I że ma niewielką wartość, bo to masówka?
A poza tym czy lekarz zabronił Ci korzystać z googli? Jeśli tak, to współczuję. Zajrzyj sobie tutaj: www.koenig.de
Komandoo otrzymałeś szybko odpowiedź od NAKW-iego czyli Niekwestionowanego Autorytetu w Kwesiach Wszystkiego
Nie dosyć, iż "wycenił" ten kufelek, to jeszcze domniemywał, iż isnieje w medycynie specjalność pt. Goglologia.....
pieczarku trochę dystansu do nowych użytkowników browaru.......
ja tego kufla szukalem tego kufla w necie ale nic podobnego nawet nie znalazlem wiec napisalem z zapytaniem :] Chętnie sie wymienie za szkło bo ja takich kufli nie zbieram
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Komandoo
ja tego kufla szukalem tego kufla w necie ale nic podobnego nawet nie znalazlem wiec napisalem z zapytaniem :] Chętnie sie wymienie za szkło bo ja takich kufli nie zbieram
Nieposiadam tego kufla,tylko podstawki,etykiety i kapsle z tego browaru.
...pieczarku trochę dystansu do nowych użytkowników browaru.......
Weź wrzuć w google hasło "König - Bier". I w pierwszej pozycji otrzymasz to czego Komandoo szukał. To naprawdę taka sztuka? Przerasta możliwości "nowych użytkowników browaru"?
A kufel jest naprawdę niewiele wart. W Niemczech pewnie 1 euro za 6 sztuk. W naszym - kolekcjonersko dziwnym - kraju kilkanaście razy więcej, czyli 5 złotych za sztukę. O ile znajdzie się amator.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek
Weź wrzuć w google hasło "König - Bier".
No wiesz nie wszyscy posiadają niemiecką klawiaturę,
znajomość niemieckiego nie jest też aż tak powszechna aby wiedzieć,
że "oe" zastępuje "no właśnie ja też nie mam tego na klawiaturze"
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurpl
No wiesz nie wszyscy posiadają niemiecką klawiaturę,
znajomość niemieckiego nie jest też aż tak powszechna aby wiedzieć,
że "oe" zastępuje "no właśnie ja też nie mam tego na klawiaturze"
w google nie trzeba stosować takich tricków, wystarczy wpisać bez umlautów
Kangur, zajrzyj do pierwszego postu. Komandoo użył w nim poprawnej nazwy piwa ("König - Bier"). Czyli umiał sobie poradzić z niemieckimi literami. Do tego zresztą wcale nie potrzeba "niemieckiej" klawiatury.
Comment