Ile to warte?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Dziubak
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2005.08
    • 67

Ile to warte?

Witam szanownych kolekcjonerów mam pytanie, jaka może być cena tej butelki razem z etykietą?
    Attached Files
  • Cooper
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛
    • 2002.11
    • 6059

Nowe nienaklejane sztuki tej etykiety kosztują około 30 groszy. Butelek euro już chyba nie przyjmują żadne sklepy. Jeszcze kilka lat temu dostalbyś za nią w skupie około 35-50 groszy.
    Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
    1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

Related Topics

Collapse

• AaLeX
      Görlitzer Bierblume Brauerei, Pilsette böhmisch Pils
      AaLeX
      Piwo z małego browaru restauracyjnego w Görlitz, 100m od pieszego mostu granicznego. Określane jest jako czeski Pils. Alkohol 4,7%, ekstraktu brak, jest za to informacja o zalecanej temperaturze serwowania wynoszącej 6-7 stopni. Piwo jest mętne, co jest zaskakujące, jak na Pilsa. Zapach bardzo...
      2024-11-20, 10:41
    • Ahumba
      Capalbio, Almaremma Alma
      Ahumba
      Almaremma Alma
      styl (wg, etykiety) Birra Blanda
      Alk. 4,8%
      Smak nijaki z lekką goryczką. Drugie piwo z tego browaru i drugie nie warte wg. mnie aby je poszukiwać.
      Przywiezione z Włoch. Butelka 330 ml. Kapsel czarny....
      2024-09-19, 09:01
    • bastion
      Macedonia Północna., Skopje, Maksim Gorki 25/4, Pivoteka Sakam Pivo.
      bastion
      Macedonia delikatnie mówiąc nie jest piwnym rajem. Dwa duże browary warzą coś co dla mnie zaledwie przypomina piwa, chociaż w sumie mógłbym to powiedzieć o wielu innych miejscach na Bałkanach. Wybór piw w marketach bardzo ubogi. Dlatego działalność piwoteki jaka by nie była, jest warta...
      2024-06-11, 20:06
    • kronos1194
      Butelki (około 200szt.)
      kronos1194
      Dzień dobry wszystkim.
      Od 2014 roku zbierałem z różną częstotliwością butelki po piwie. Miałem tylko dwie zasady, którymi się kierowałem: piwo musiałem wypić ja i żadna etykieta nie mogła się powtarzać. Udało mi się uzbierać około 200 sztuk butelek. Różnych, regionalnych,...
      2024-04-01, 17:49
    • ART
      Bydgoszcz, Marii Skłodowskiej Curie 14, Palanyca. Restauracja ukraińska
      ART
      Odwiedzone we wrześniu, zapomniałem opisać a miejsce jest warte zajrzenia. W ofercie kilka piw z browarów Mykulin i Veles, Dwa lub trzy krany i do tego trochę butelek.

Smaczna kuchnia, miła obsługa, cenowo całkiem pzyjaźnie. Jest zacieniony ogródek przed lokalem.

...
      2024-03-24, 13:22
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...