Sopistowe wątpliwości, a raczej niewiedza

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • sopista
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.01
    • 1747

Sopistowe wątpliwości, a raczej niewiedza

Na tyskiej giełdzie nabyłem coś takiego. Ale zamiast zapisać wypiłem jakiś Grybów. I teraz pytanie. Co to za browar?
    Attached Files
  • sopista
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.01
    • 1747

I kolejne pytanie. Zostałem zapytany o taką etykietę. Ale głupi jestem. Piotrków?
    Attached Files

Comment

• adam16
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2001.02
      • 9866

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopista
      Na tyskiej giełdzie nabyłem coś takiego. Ale zamiast zapisać wypiłem jakiś Grybów. I teraz pytanie. Co to za browar?
      Namysłów to jest; id: 18694
      Co do Libry to nie wiem.
      Ostatnia zmiana dokonana przez adam16; 2007-10-26, 23:16.
      Browar Hajduki.
      adam16@browar.biz
      Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• sopista
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.01
        • 1747

Dzięki Adaś.

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
          Niemcy, Nürnberg (Norymberga), Hallplatz 2, Mautkeller
          dadek
          Czy to nie dziwne, że nikt tego miejsca jeszcze nie opisał? Wyszukiwarka nic nie pokazała pomimo wpisywania różnych opcji. A to przecież starówka, zaledwie 300 m od głównego dworca DB, więc raczej odwiedzających nie brakuje, zapewne z Polski również. A jak wyczytałem na stronie...
          2025-01-29, 03:15
        • e-prezes
          Amber, Po godzinach bezalkoholowy Porter Bałtycki
          e-prezes
          alk. poniżej 0,5; ekstrakt 10,1 °; cena 7,99 PLN w Żabkach

Zapewne pod kątem Baltic Porter Day. Niestety mam mieszane uczucia, bo mnie nie smakuje. Już sam pomysł, że takie piwo może być bezalkoholowe budzi wątpliwości kto tu wprowadza klienta w błąd. Owszem były lajtowe wersje...
          2024-12-03, 22:18
        • ART
          Stankowice, Stankowice 62, Dom Piwny
          ART
          Od sierpnia/września 2023 r. kilka km zdala od Zamku Czocha, na krańcu wsi Stankowice, sympatyczne małżeńtwo uruchomiło mały browarek z wyszynkiem.

Dość odważne posunięcie, zważywszy że trzeba wykazać się nie lada determinacją żeby tu trafić

Nas gugielmapki...
          2024-10-28, 22:31
        • dadek
          Domaniewek, Starego Browarnika 2, Browar Jabeerwocky
          dadek
          Duuużo wody w rzece Utracie upłynęło nim Browar Jabeerwocky wreszcie podjął produkcję piwa. Różne czynniki wpłynęły na to opóźnienie, generalnie są one znane ludziom z piwnej branży, więc nie będę się nimi tu zajmował. W każdym razie dużym zaskoczeniem było dla mnie gdy we wrześniu...
          2022-09-22, 23:52
        • Zaiksik
          Trudne początki
          Zaiksik
          Witam
          Nie jestem pewien czy jest to dobre miejsce na takie pytania,ale spróbuję...najwyżej admin mnie gdzieś przekieruje...
          Jestem całkowitym nowicjuszem jeśli chodzi o warzenie piwa, naoglądałem się filmów pewnego Pana i cóż... pierwsza warka z brewkitu nastawiona...
          Wszystko...
          2024-08-27, 17:13
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...