zagadkowa porcelanka

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Stolp
    Porucznik Browarny Tester
    🍼🍼
    • 2002.06
    • 493

zagadkowa porcelanka

Trafiłem na coś takiego i zastanawia mnie skąd to jest? Może ktoś ma jakiś pomysł, a najlepiej konkret dotyczący tej firmy.
    pozdrawiam
    Stolp
    Attached Files
    Ostatnia zmiana dokonana przez Stolp; 2007-11-11, 18:40. Powód: uzupełnienie
    Zbieram porcelanki składów z Pomorza; kapsle dziewicze Carlsberga (cały świat) oraz powojenne zdjęcia i pocztówki Słupska
    Szukam
    e-materiałów (zdjęć, skanów fantów i artykułów) nt. składów i rozlewni obecnej i dawnej RP z okresu pw-ppf do strony na facebooku BEZ LOGOWANIA:
    https://www.facebook.com/SkladyRozlewniePiwa
  • Krzysiu
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.02
    • 14936

Podróbka znaku towarowego "Brauerei E. Haase". Ładna rzecz

Comment

Related Topics

Collapse

• Patrowsky
      Czy to podróbka? - "PERŁA Chmielowa" ;)
      Patrowsky
      Witam

Dzisiaj natknąłem się w jednym z lokalnych sklepów w W. Brytani na polską dziwnie wyglądającą "PERŁĘ Chmielową". Zwracam sie z pytaniem czy to jest podróbka czy oryginał? Nigdzie w internecie nie mogłem znaleźć identycznej puszki. Logo ma inną budowę, znaczenia...
      2023-09-29, 13:10
    • Olguniecia55
      Porcelanka
      Olguniecia55
      Witam. Mam małe pytanie odnośnie porcelanki którą znalazłam w wykopie pod fundamenty domu. Porcelanka miała taki napis: J. Pueschel Glogau. Z góry dziękuję za udzieloną odpowiedź. Pozdrawiam.
      2018-11-18, 16:29
    • bogjus
      Browar Kopernik we Fromborku - Frauenburgu
      bogjus
      Poszukuję informacji o przedwojennym browarze we Frauenburgu - Fromborku. Wiem, że Browar nazywał się Copernicus Brauerei i należał do Augusta Steffena. Browar produkował piwo ciemne Frauenburger Mumme. Będę wdzięczny za wszelkie informacje.
      W kolekcji posiadam butelkę z tego browaru,...
      2021-08-20, 13:58
    • Zenith95
      Porcelanka Max Mo..zt
      Zenith95
      Witam, prosiłbym o pomoc w id....
      2016-09-12, 16:44
    • heckler
      Czechy, Olešnice v Orlických horách č.p. 63, Pivovar Agent
      heckler
      Olešnice v Orlických horách to przygraniczne miasto w Czechach. Długie ciągnące się około 5 km przygraniczne miasteczko niczym specjalnym nie ujmuje, ale od zeszłego roku na jego końcu usadowił się kolejny browar. Można by rzec, że ukrył się w górach i do tego przybrał tajemniczą...
      2020-09-15, 07:04
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...